کاهش شنوایی باعث افزایش خطر نارسایی قلبی می شود

یک مطالعه جدید که اخیراً در ژورنال قلب منتشر شده است نشان می دهد که کاهش شنوایی با افزایش خطر نارسایی قلبی همراه است که می تواند به استرس روانی ناشی از این اختلال نسبت داده شود.
به گفته محققان ، کاهش شنوایی به ویژه با افزایش سن ، به طور فزاینده ای شیوع دارد ، در حالی که شیوع نارسایی قلبی در حال افزایش است و حدود 64 میلیون نفر در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار می دهد.
براساس گزارش پزشکی اکسپرس ، محققان 164431 شرکت کننده از Biobank انگلستان را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند ، که 4،369 از آنها از سمعک استفاده کردند. هیچ یک از شرکت کنندگان در ابتدا نارسایی قلبی نداشته اند. میانگین سنی شرکت کنندگان 56 سال و 89.818 نفر (حدود 55 ٪) زن بودند. اطلاعات جامع در مورد سلامت فعلی ، سبک زندگی و عوامل روانشناختی -اجتماعی شرکت کنندگان از طریق پرسشنامه ها جمع آوری شد.
انزوای اجتماعی ، بر اساس تنها شاخص های زندگی در خانه ، ملاقات با دوستان یا خانواده و فعالیت های تفریحی یا اجتماعی ، مورد بررسی قرار گرفت. افراد با نمره 2 یا 3 به عنوان افراد جدا شده طبقه بندی شدند.
در این دوره ، 4،449 نفر (تقریباً 3 ٪) از شرکت کنندگان از نارسایی قلبی رنج می برند. دانشمندان دریافتند که سطح شنوایی افراد به طور قابل توجهی با خطر نارسایی قلبی در شرکت کنندگان در ارتباط است.
محققان می گویند که مشکلات شنوایی می تواند منجر به مشکل در درک و مشارکت ضعیف در فعالیت های اجتماعی شود ، افراد مبتلا به اختلال شنوایی بیشتر از افرادی که اختلال شنوایی ندارند ، بیشتر به انزوا اجتماعی ، اختلالات روانشناختی ، اضطراب و افسردگی مبتلا می شوند.
نتایج نشان می دهد اهمیت درج ارزیابی سلامت شنوایی در چارچوب خطرات قلبی عروقی. همچنین ، تقویت مداخلات روانشناختی در افراد مبتلا به اختلال شنوایی ممکن است کلید کاهش خطر نارسایی قلبی باشد.
پایان پیام/