کاهش روانپزشکی ، با آموزش ، پذیرش و گفتگو در جامعه – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدصباروجی نیری وی گفت: سلامت روان به معنای نه تنها عدم وجود بیماری روانی نیست ، بلکه توانایی فرد در تفکر سالم ، تجربه احساسات متعادل ، عملکرد مؤثر در زندگی روزمره و تعامل موفق با جامعه نیست.
وی با اشاره به افزایش آگاهی عمومی در سالهای اخیر ، افزود: “خوشبختانه ، در سالهای اخیر ، درک عمومی از سلامت روان به طور قابل توجهی رشد کرده است. با این حال ، موانع جدی مانند ننگ اجتماعی و قضاوت های نادرست هنوز از جلوگیری از کمک های تخصصی در زمان مناسب جلوگیری می شود.
عضو دانشکده و استادیار روانپزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی تهران ، بر درمان اختلالات روانی تأکید کرد: طیف اختلالات روانپزشکی از اضطراب و افسردگی گرفته تا اختلالات پیچیده تر و بیشتر این اختلالات با مداخلات درمانی بهبود می یابد. افرادی که خدمات روانپزشکی یا روانشناسی دریافت می کنند در واقع مسئولیت آگاهانه خود و جامعه را نشان می دهند.
فاراجی نیری وی گفت: برای کاهش ننگ روانپزشکی ، آموزش ، پذیرش و گفتگو باید در جامعه افزایش یابد. دانشگاه ها ، رسانه ها و هر فرد برای این مسیر حیاتی هستند.
در پایان ، وی خاطرنشان كرد: سلامت روان یك بخش اساسی در سلامت كلی انسان است و به همان اندازه كه به سلامت جسمی توجه زیادی می كنیم ، ما نیز از سلامت روانی ارزش قائل هستیم. جامعه ای که به سلامت روانی شهروندان خود اهمیت می دهد ، آینده ای پویاتر ، انسانی تر و سالم تر خواهد داشت.