کاهش خطر بیماری های قلبی با روشی ساده – خبرگزاری مهر ایران و جهان
سلامت جو به نقل از پزشکی اخبار، یک مطالعه جدید می گوید برای داشتن قلب سالم، بهترین صبحانه، صبحانه ای است که 20 تا 30 درصد کالری مورد نیاز روزانه را تامین کند.
مطالعه نشان می دهد که یک صبحانه خوب ممکن است عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی را در افراد مسن کاهش دهد.
این مطالعه از این نظر منحصر به فرد است که هم محتوای کالری صبحانه و هم کیفیت غذاهای مصرف شده و تأثیر آنها بر سلامت قلب را بررسی می کند.
محققان اسپانیایی در این مطالعه، اولین آزمایش فواید نسبی رژیم مدیترانه ای را انجام دادند E با و بدون فعالیت بدنی قابل توجه مورد بررسی قرار گرفت.
383 نفر در این مطالعه شرکت کردند. زنان بین 60 تا 75 سال و مردان بین 55 تا 75 سال سن داشتند.
همه آنها اضافه وزن یا چاق بودند، با شاخص توده بدنی (BMI) بین 27 تا 40 کیلوگرم بر متر مربع. آنها همچنین حداقل سه نشانگر سندرم متابولیک داشتند. این مطالعه پیشرفت شرکت کنندگان را به مدت 36 ماه دنبال کرد.
محققان دریافتند که یک صبحانه بهینه ممکن است 20 تا 30 درصد از کالری مورد نیاز روزانه شرکت کنندگان را تامین کند.
آنها معیارهای سلامت قلب و عروق را برای افرادی که کمتر یا بیشتر از این مقدار مصرف می کردند، ردیابی کردند.
در پایان این مطالعه، افرادی که کمتر از 20 درصد یا بیش از 30 درصد از کالری روزانه خود را در وعده صبحانه مصرف کردند، نسبت به افرادی که مقدار توصیه شده را دریافت کردند، افزایش بیشتری در BMI و دور کمر داشتند.
آنها همچنین سطوح بالاتر تری گلیسیرید و سطوح پایین HDL یا کلسترول خوب را نسبت به کسانی که 20 تا 30 درصد انرژی خود را در ابتدای روز مصرف می کردند، داشتند.
برای ارزیابی کیفیت غذای صبحانه، محققان از شاخص تعادل وعده های غذایی استفاده کردند که کیفیت وعده غذایی را بر اساس محتوای 9 ماده مغذی تخمین می زند. اینها شامل پروتئین، چربی کل، فیبر، پتاسیم، کلسیم، آهن، سدیم، قندهای اضافه شده و چربی اشباع شده است.
میانگین وزنی کیفیت صبحانه شرکت کنندگان بر اساس مقیاس 0 تا 100 به صورت «متوسط»، «کم» یا «بالا» امتیازدهی شد.
پس از 36 ماه، برای افرادی که صبحانه با کیفیت پایین میخوردند، محققان دریافتند که دور کمر، تری گلیسیرید بالاتر، کلسترول HDL پایینتر و میزان est کمتری افزایش مییابد. فیلتراسیون گلومرول ها در مقایسه با افرادی که صبحانه متوسط یا با کیفیت میخوردند، مشاهده کردند.
تری گلیسیریدها چربی های موجود در خون هستند که می توانند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهند. مقدار فیلتراسیون گلومرول ها اندازه دریافت کنید عملکرد کلیه.