کاهش خطر ابتلا به آلزایمر با رژیم مدیترانه ای – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبرگزاری مهر، غزاله اسلامیان با اشاره به اینکه بر اساس مطالعات انجام شده، محققان رژیم غذایی مدیترانه ای را با کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن مرتبط می دانند، گفت: مطالعات معتبر متعددی ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای و پیشرفت کندتر بیماری آلزایمر را تایید کرده است. . این رژیم ها سرشار از چربی های سالم هستند ضد اکسیدان است.
عضو هیأت علمی علوم تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه مصرف غذاهای نشاسته ای و انواع نان های سبوس دار، میوه ها، سبزیجات، حبوبات، آجیل، مصرف کمتر گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، افزود: و سوسیس و کالباس، استفاده منظم از انواع ماهی (اغلب می گویند ماهی «غذای مغز» است و شواهد زیادی وجود دارد که خوردن ماهی به دلیل داشتن امگا 3 برای سلامت مغز مفید است)، لبنیات کم چرب محصولات، روغن های مایع پخت و پز مانند روغن زیتون، کانولا و عدم استفاده از روغن های جامد، محدود کردن مصرف نمک در رژیم غذایی و کاهش مصرف مواد غذایی شیرین مانند شیرینی، بیسکویت، کیک و شکلات از جمله اقدامات موثر در کاهش ابتلا به این بیماری است. یا کند کردن روند بیماری آلزایمر.