سلامت خانواده

چگونه هوش مصنوعی می تواند به حرفه پرستاری کمک کند؟ – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

فتنا غادیریان گفت: “هوش مصنوعی با بهینه سازی تشخیص پرستاری ، افزایش تصمیمات بالینی ، کاهش بار کاری پرستاران و بهبود مدیریت بیمارستان منجر به تحولات قابل توجهی در این زمینه خواهد شد.”

وی به نظارت خودکار بیماران ، بهبود صحت تشخیص پرستاری ، برنامه ریزی مراقبت شخصی ، مدیریت سوابق پزشکی ، کاهش خطاهای دارویی و روبات های پرستاری به عنوان کاربردهای اصلی هوش مصنوعی در زمینه پرستاری اشاره کرد.

به گفته غادیریان ، سیستم های مبتنی بر هوش مصنوعی (AI) می توانند به طور مرتب علائم حیاتی بیماران را رصد کنند و در صورت تشخیص علائم خطر ، هشدارهای لازم را ارائه دهند.

وی بهبود صحت پرستاری را به عنوان یکی دیگر از کاربردهای هوش مصنوعی توصیف کرد و افزود: “با تجزیه و تحلیل داده های بیمار ، هوش مصنوعی می تواند الگوهای غیرطبیعی را شناسایی کرده و به پرستاران در تشخیص هایی مانند خطر ابتلا به زخم فشاری ، خطر سقوط بیمار و سطح درد کمک کند.”

غادیریان با اشاره به نقش هوش مصنوعی در برنامه ریزی مراقبت های شخصی ، گفت: سیستم های هوش مصنوعی بر اساس داده های بالینی می توانند نیازهای مراقبت از بیمار را تعیین کرده و بهترین برنامه پرستاری را پیشنهاد کنند.

وی خاطرنشان كرد: با اشاره به استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت سوابق پزشکی بیمار ، وی خاطرنشان كرد: پردازش زبان طبیعی (NLP) نقش مهمی در ضبط اطلاعات بیمار سریعتر و دقیق تر دارد و باعث می شود تا اطلاعات مربوط به فرآیندهای پرستاری را استخراج كند.

یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، کاهش خطاهای دارویی را به عنوان سایر کاربردهای هوش مصنوعی ذکر کرد و خاطرنشان کرد: با استفاده از سیستم های هوشمند ، دوز داروها را می توان بررسی و از تداخل دارو جلوگیری کرد.

غادیریان روبات های پرستاری را به عنوان یکی از کاربردهای هوش مصنوعی ذکر کرد که می تواند به جابجایی بیماران ، توزیع داروها و به یاد آوردن مراقبت های بهداشتی کمک کند.

وی با اشاره به مزایای استفاده از هوش مصنوعی در زمینه های آموزش ، تحقیق ، درمان و توانبخشی ، خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی می تواند باعث تغییر در این مناطق شود.

به گفته غادیریان ، در زمینه آموزش پرستاری ، استفاده از شبیه سازهای مبتنی بر هوش مصنوعی و واقعیت مجازی (VR) دانش آموزان را در شرایط بالینی شبیه سازی شده قرار می دهد و مهارت های آنها را ارتقا می بخشد. هوش مصنوعی -سیستم تصمیم گیری مبتنی بر تصمیم گیری همچنین می تواند توانایی استدلال بالینی را در دانشجویان پرستاری و مامایی تقویت کند بخشیدنبشر

وی خاطرنشان کرد: در زمینه تحقیقات پرستاری ، تجزیه و تحلیل داده های بالینی گسترده با کمک هوش مصنوعی می تواند الگوهای بیماری و اثربخشی مراقبت را تعیین کند.

غادیریان خاطرنشان کرد: هوش مصنوعی در زمینه پیشگیری و مراقبت از بیماری ها به تشخیص زودرس مشکلات بیمار و مدیریت بیماریهای مزمن کمک می کند.

به گفته دانشکده دانشکده پرستاری ، در زمینه توانبخشی ، روبات های کمکی همچنین می توانند به بیماران نیازمند توانبخشی در ورزش بدنی و پیگیری روند بهبودی کمک کنند.

وی به برخی از تأثیرات اصلی هوش مصنوعی در این زمینه در مورد چگونگی کمک هوش مصنوعی به پرستاران در روند مراقبت و درمان اشاره کرد.

غادیریان با اشاره به نقش هوش مصنوعی در تصمیم گیری بالینی ، گفت: “سیستم های تصمیم گیری تصمیم گیری (CDS) داده های بیمار را تجزیه و تحلیل کرده و پیشنهاداتی را برای تشخیص و درمان ارائه می دهند.”

وی به نظارت مداوم بر بیماران و نظارت دائمی بر تغییرات حیاتی بیمار و هشدارهای به موقع به عنوان سایر مزایای استفاده از این فناوری در زمینه پرستاری استناد کرد.

به گفته یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتتی ، کاهش بار کار یکی دیگر از کاربردهای هوش مصنوعی است به طوری که تجهیزات هوش مصنوعی یا روبات ها می توانند کارهای تکراری مانند استفاده از علائم حیاتی ، کمک به بیماران را انجام دهند و توزیع دارو را انجام دهند.

وی ارتباط با بیماران را به عنوان سایر کاربردهای هوش مصنوعی ذکر کرد و خاطرنشان کرد: گپ ربات های هوشمند می توانند اطلاعات اساسی مراقبت را در اختیار بیماران قرار دهند و حجم مراجعه های غیر ضروری را کاهش دهند.

غادیریان با اشاره به استفاده از هوش مصنوعی در اتاق عمل و بخش های ویژه به عنوان دستیار پرستار ، تأکید کرد: هوش مصنوعی نمی تواند جایگزین پرستاران و مهارت های ارتباطی ، تصمیمات بالینی انسان و مراقبت عاطفی پرستاران و مراقبت های عاطفی شود ماما شود

وی به کاربردهای هوش مصنوعی در بخشهای فوق الذکر برای پیش بینی شرایط مهم بیماران ICU از طریق نظارت بر تجزیه و تحلیل داده ها ، استفاده از روبات های کمکی در جراحی ، استفاده از سیستم های هوشمند در اتاق عمل برای پردازش اطلاعات حیاتی بیمار و ارائه آن در تیم پزشکی اشاره کرد.

به گفته غادیریان ، پروژه های بی شماری برای استفاده از هوش مصنوعی در پرستاری و مامایی در حال اجرا است.

طراحی نرم افزار تصمیم گیری بالینی برای کمک به پرستاران و پرستاران ماما در تشخیص بهتر و مراقبت ، استفاده گپ هوشمند برای راهنمایی بیماران و کاهش ویزیت های غیر ضروری ، توسعه شبیه سازهای آموزشی مبتنی بر هوش مصنوعی برای آموزش مهارت های پرستاری و مراقبت های بالینی برای دانشجویان پرستاری برخی از این پروژه ها بود.

در پایان ، غادیریان خاطرنشان کرد: ما به دنبال استفاده از ظرفیت های هوش مصنوعی برای افزایش کیفیت مراقبت های پرستاری و مامایی ، کاهش خطاهای پزشکی و بهبود آموزش و تحقیقات هستیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا