سلامت خانواده

چگونه هوس های شیرین را مدیریت کنیم؟

طبق اخبار آنلاین ، مصرف شیرینی سیستم پاداش مغز را در مغز فعال می کند و دوپامین را آزاد می کند. دوپامین یک پیام رسان شیمیایی در بدن است که باعث ایجاد احساسات خوب می شود. این احساس سرخوشی و احساسات خوب برای ما آنقدر دلپذیر است که با گذشت زمان تمایل به مصرف قند و شیرینی را تقویت می کند. در واقع ، این مغز است که نیاز به ترشح دوپامین دارد و تمایل به شکر و شیرینی ممکن است به دلیل کمبود این هورمون باشد.

با این روش ها می توانید تمایل به شیرینی را کنترل کنید:

۱ استرس خود را کنترل کنید

بعضی از افراد وقتی مضطرب هستند به شیرینی می روند. سعی کنید با نوشیدن آب ، تنفس عمیق و جلوگیری از موقعیت های استرس زا بر استرس و اضطراب خود غلبه کنید تا شیرینی مصرف نشود.

۲ پروتئین بیشتری بدست آورید

پروتئین برای ایجاد احساس سیری مفید است و می تواند به کاهش هوس های شیرینی پزی کمک کند. خوردن وعده های غذایی سالم و متعادل در زمان مناسب می تواند این خواسته را تا حد زیادی کاهش دهد. غذاهای غنی از پروتئین مانند گوشت ، ماهی و تخم مرغ را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

۳ خوب خواب

تحقیقات نشان داده است که خواب ناکافی و ناکافی می تواند روز بعد منجر به شکر یا غذاهای ناسالم شود. خواب همچنین با بهبود حساسیت به انسولین و کاهش اشتها و تمایل به خوردن شیرینی و شوری همراه است.

۴ میوه بخورید

مصرف میوه می تواند به تسکین هوس قند کمک کند. هنگامی که می خواهید شیرینی بخورید ، می توانید میوه را با غذاهای شیرین جایگزین کرده و فیبر کافی بگیرید. موز ، سیب ، پرتقال گزینه های خوبی برای این منظور است.

منبع: خط سلامت

مترجم: الهه جعفر زاده

۴۷۲۳۲

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا