سلامت خانواده

چگونه می توان فیبر را در رژیم غذایی خود افزایش داد؟

با وارد کردن فیبر در رژیم غذایی خود ، طبق خدمات ترجمه IMNA ، سلامتی خود را بهبود می بخشید ، احتمال یبوست و بهبود روند کاهش وزن را کاهش می دهید. فیبر می تواند با تقویت باکتری های سالم روده ، همچنین باعث کاهش سطح کلسترول مضر و کاهش خطر ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی شود. در اینجا نگاهی به غذاهای سرشار از فیبر می اندازیم:

غلات کامل

مصرف غلات تصفیه شده مانند نان سفید و غلات صبحانه ، نیاز روزانه فیبر را برآورده نمی کند ، اینها غذاهای فرآوری شده ای هستند که در هنگام پردازش فیبر خود را از دست می دهند. در عوض ، غلات کامل مانند گندم ، quinoa و نان کامل از نظر فیبر زیاد است. یک فنجان quinoa پخته شده پنج گرم فیبر را ارائه می دهد ، در حالی که برنج سفید کمتر از یک گرم فیبر است. غلات کامل نه تنها برای سلامت روده افراد مفید هستند بلکه شما را برای مدت طولانی پر می کنند.

سبزیجات

سبزیجات منبع خوبی از فیبر هستند ، بنابراین هویج ، چغندر ، کلم بروکلی و کلم بروکسل از نظر فیبر زیاد است. نصف فنجان هویج پخته شده حاوی 1.5 گرم فیبر است و همچنین می توانید سبزیجات برگ مانند اسفناج بخورید تا فیبر بیشتری بدست آورید.

میوه

میوه ها منبع خوبی از فیبر هستند ، مانند تمشک ، توت فرنگی و فیبر. گلابی ، سیب ، موز و آووکادو نیز حاوی فیبر زیادی است. یک گلابی بزرگ حاوی حدود دو گرم فیبر است ، در حالی که یک فنجان تمشک تازه حاوی 1.5 گرم فیبر است. سعی کنید روزانه حداقل پنج وعده میوه و سبزیجات بخورید.

دانه چیا

دانه های چیا منبع خوبی از فیبر هستند ، به طوری که هر 100 گرم دانه چیا حاوی 1.5 گرم فیبر است. دانه های چیا هنگام خیس شدن ماده ای مانند ژل تشکیل می دهند ، حاوی 2 ٪ فیبر نامحلول. این دانه های کوچک همچنین سرشار از پلی فنول ها ، کلسیم ، منیزیم ، فسفر و پتاسیم هستند که برای سلامتی ضروری هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا