چگونه می توان بیماران دیابتی را در ماه رمضان روزه گرفت؟ – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

به نقل از خبرگزاری مهر به نظر می رسدمهرنوش زرکیز مراجعه به مراجعه های بی شماری از بیماران دیابتی در ماه رمضان ، در مورد امکان روزه سالم برای این افراد گفت: بیماران دیابتی که تحت رژیم های غذایی با قند خون قرار دارند ، بسته به نوع داروها ، ممکن است در شرایط روزه گرفتن عوارض جانبی مختلفی داشته باشند. خطرات اصلی مرتبط با روزه در این افراد شامل افزایش شدید یا کاهش قند خون است ، سدوز دیابتی ، کاهش حجم مایعات بدن و ترومبوز است
وی بر لزوم ارزیابی عوامل خطر توسط پزشک تأکید کرد و گفت: “بیماران با خطر زیاد یا زیاد ، توصیه می شود که در ماه مقدس ماه رمضان روزه بگیرند.” در مقابل ، بیماران با خطر کم می توانند بدون هیچ مشکلی خاص روزه بگیرند. همچنین ، بیماران با ریسک متوسط ، در صورت تغییر شیوه زندگی ، تنظیم شده اند دوز کنترل فشار مواد مخدر و خون ، قند و چربی تحت نظارت پزشک می تواند به راحتی سریع باشد.
متخصص غدد درون ریز و متابولیسم در مورد توصیه های کلی برای بیماران دیابتی ناشتا اظهار داشت: نظارت مکرر قند خون ، به ویژه در دیابتی های نوع 1 و نوع 2 ، ضروری است. همچنین ، تغذیه مناسب آنها در ماه رمضان با رژیم غذایی افراد سالم تفاوت چندانی ندارد ، اما برای این بیماران ، مصرف غذاهای حاوی کربوهیدراتهای پیچیده در طول جادو و غذاهای حاوی کربوهیدرات های ساده تر برای افطار مناسب تر است.
زرکیز وی با اشاره به اهمیت ورزش و فعالیت بدنی برای بیماران دیابتی ، گفت: ورزش منظم خفیف تا متوسط معمولاً بی خطر است ، اما ورزش و فعالیت بدنی شدید می تواند منجر به افزایش خطر شود. سقوط قند خون و کم آبی در بدن. بنابراین ، باید از آن جلوگیری کرد ، به خصوص در چند ساعت قبل از افطار.
وی تأکید کرد: بیماران دیابتی باید آگاه باشند که در صورت بروز علائم سقوط قند خون یا افزایش شدید قند خون نباید در شرایط روزه باقی بماند.
متخصص غدد درون ریز و متابولیسم ادامه دارد: ارزیابی پزشکی باید قبل از ماه مقدس ماه رمضان و آموزش لازم برای بیماران انجام شود در مورد نحوه استفاده از دستگاه گلوکومترغذا خوردن مناسب و فعالیت بدنی مناسب را فراهم کنید. با موارد فوق ، بیماران دیابتی ناشتا می توانند از شرایط روزه دار در ماه مقدس ماه رمضان بهره مند شوند.