چگونه می توان از خارش و التهاب در بهار خلاص شد؟

خلیل صدقات ، متخصص پوست ، در گفتگو با مهر گفت: “با ورود بهار و افزایش گل و گیاهان در هوا ، بسیاری از افراد آلرژی پوست دارند.” این آلرژی ها ، که می توانند به صورت خارش ، قرمزی ، کهیر و حتی تیره شدن پوست ظاهر شوند ، با تماس مستقیم با برخی گیاهان و قرار گرفتن در معرض خورشید در بعضی از افراد تشدید می شوند.
وی افزود: “از تماس مستقیم با چمن و برگهای برخی گیاهان برای کاهش این آلرژی ها خودداری کنید ، زیرا برخی از آنها دارای ترکیباتی هستند که با تماس با پوست و نور خورشید می توانند باعث التهاب و تغییر رنگ شوند.” همچنین ، گرده در هوا ممکن است در برخی افراد واکنش آلرژیک ایجاد کند ، که علاوه بر مشکلات تنفسی می تواند باعث آلرژی پوست شود.
چه غذاهایی تشدید می شود؟
افراد حساس باید از خوردن غذاهای پرادی ، فست فود و برخی آلرژن ها مانند توت فرنگی و کیوی خودداری کنند ، زیرا می توانند سیستم ایمنی بدن را تحریک کرده و علائم آلرژی را تشدید کنند و به کاهش مواد مغذی سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند میوه و میوه کمک کنند.
وی گفت: “برای جلوگیری از آلرژی پوست ، کرم های مرطوب کننده برای جلوگیری از خشکی پوست ، ضد آفتاب برای محافظت از اشعه مضر آفتاب و پوشیدن لباس پنبه و سبک.” همچنین در صورت خارش و التهاب ، استفاده از محلول کالامین می تواند به کاهش علائم کمک کند. در موارد شدیدتر ، مراجعه به پزشک و مصرف داروهای ضد حساسیت خوراکی ضروری است.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین