سلامت خانواده

چگونه قند خون را به درستی کنترل کنیم؟

دیابت یکی از بیماریهای مزمن متابولیکی است که تا حد زیادی به تغذیه مناسب و انتخاب مواد مغذی مناسب ، کاهش قندهای ساده و چربی های اشباع و افزایش میزان فیبر ، چربی های مفید و پروتئین های سالم بستگی دارد ، می تواند به تنظیم بهتر قند خون کمک کند ، از عوارض قلب جلوگیری کرده و کیفیت زندگی را بهبود بخشد.

التهاب مزمن یکی از عوامل مخفی در ایجاد دیابت نوع 2 است که مطالعات نشان می دهد که رژیم های غذایی پر از آنتی اکسیدان ها مانند سبزیجات برگ دار ، انواع توت ها و ادویه ها مانند زردچوبه می توانند به کاهش التهاب کمک کنند ، و بیماران دیابتی نه تنها با انتخاب غذاهای ضد التهابی ، سطح قند خون خود را کنترل می کنند.

الیاف محلول مانند پکتین و بتا -گلوکان نقش مهمی در کاهش جذب قند دارند و مصرف منظم لوبیا ، جو دوسر ، سیب و بامیه می تواند به کنترل بهتر قند خون کمک کند ، همچنین باعث افزایش احساس سیری می شود و به مدیریت وزن در بیماران دیابتی کمک می کند.

تحقیقات جدید نشان می دهد که زمان صرف شده برای وعده های غذایی می تواند بر کنترل قند خون تأثیر بگذارد. صبحانه کامل و کاهش مصرف مواد غذایی در پایان شب به تنظیم انسولین و ریتم گلوکز کمک می کند و بیماران دیابتی می توانند با زمان بندی مناسب نوسانات قند خون را کاهش دهند.

خطر بالای چربی خون و بیماری های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به دیابت / دیابتی؟

Fatemeh Shirani ، یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی و عضو دانشکده وی در گفتگو با یک خبرنگار ایمانا ، گفت که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و افزایش لیپیدهای خون در بیماران مبتلا به دیابت بسیار بیشتر از سایر افراد است.

وی افزود: مصرف روغن جامد ، چربی های حیوانی و چربی های حیوانی باید در بیماران مبتلا به دیابت کاهش یابد و افزود: همراه با این حد ، استفاده از چربی های خوب مانند روغن کلزا ، روغن زیتون ، آجیل و آجیل مانند گردو و دانه های روغنی توصیه می شود و بیماران دیابتی باید این غذاها را مصرف کنند.

متخصص تغذیه و عضو رژیم غذایی و عضو هیئت علمی گفتند که بیماران دیابتی باید از مجموعه ای از روغن ها و کلزا استفاده کنند و روغن های زیتون گزینه های بهتری هستند: مطالعات میدانی نشان می دهد که روغنهای کنجد سنتی در بعضی مناطق به شدت آلوده نیستند.

روغن کنجد برای بیماران دیابتی مفید است؟ / تاریخ غذا خوردن ، عسل و میوه در بیماران دیابتی

شیرانی گفت که اگر مردم بخواهند از روغن کنجد استفاده کنند ، روغنهای کنجد صنعتی انتخاب بهتری هستند. وی ادامه داد: برای روغن های کنجد صنعتی ، برخی از آنتی اکسیدان ها در کارخانه ها استفاده می شوند ، در حالی که روغن کاری صنعتی یک روش استاندارد است.

وی گفت: بیماران مبتلا به دیابت باید میزان مصرف غذاهای پر از چربی ، به ویژه چربی حیوانات را محدود کنند ، گفت: “مصرف لبنیات بالا باید محدود شود و استفاده از ماهی به این بیماران توصیه می شود و باید توجه داشت که روغن ماهی نیز روغن بسیار مفیدی است.”

یک متخصص تغذیه و عضو رژیم غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: تاریخ ها قند ساده ای دارند و مصرف تاریخ در افرادی که قصد کاهش وزن دارند و بیماران دیابتی یکی از چالش ها است.

دیابت تحت تغذیه تغذیه ای

پروتئین های گیاهی مانند عدس ، نخود فرنگی ، سویا و دانه ها کوهآنها گزینه های خوبی برای گوشت های پر از چربی هستند ، و این منابع پروتئینی نه تنها فاقد چربی اشباع هستند ، بلکه حاوی فیبر و برای سلامت قلب نیز هستند و ترکیب این مواد در رژیم غذایی به کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی در بیماران دیابتی کمک می کند.

آموزش تغذیه در سطح جامعه می تواند نقش مهمی در جلوگیری از دیابت و آشنایی با مفاهیم اساسی مانند شاخص گلیسمی ، ترکیب وعده های غذایی و انتخاب چربی های سالم به افراد کمک کند تا سبک زندگی خود را اصلاح کنند و مدارس ، مراکز پزشکی و رسانه ها می توانند در این زمینه نقش مؤثر ایفا کنند.

نوشیدنی های قند یکی از دلایل افزایش قند خون در بیماران دیابتی است و جایگزین کردن این نوشیدنی ها با آب ، داروهای گیاهی یا آب میوه های طبیعی رقیق شده می تواند به کنترل بهتر قند خون و همچنین نوشیدن آب کافی در طول روز کمک کند و به عملکرد کلیه و دفع سموم کمک می کند.

بسیاری از بیماران دیابتی در تغذیه با چالش های روانی روبرو هستند ، از جمله وسوسه های رژیم غذایی ، محرومیت یا اضطراب محدودیت ها و استفاده از تکنیک های شناختی رفتاری درمانی (CBT) و مشاوره تغذیه می تواند به بیماران کمک کند تا با رژیم غذایی خود رابطه سالم تری داشته باشند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا