چگونه حساسیت به بادام زمینی بدتر می شود؟ – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان
سلامت جو به نقل از مدیسون نت، دکتر.دیگو لوپز، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ملبورن استرالیا گفت: آلایندههای هوا دارای اثر تحریککننده و التهابی هستند که ممکن است واکنشهای آلرژیک سیستم ایمنی را تشدید کند و به طور بالقوه باعث آلرژی غذایی شود.
وی در بیانیهای گفت: با این حال، مکانیسمهای زمینهای که چگونه آلودگی هوا خطر ابتلا به آلرژی به بادامزمینی را افزایش میدهد و اینکه چرا اگزما و آلرژی به تخممرغ تحت تأثیر آلودگی هوا قرار نمیگیرند، نیاز به بررسی بیشتر دارد.
تحقیقات جدید شامل تقریباً 5300 کودک ساکن ملبورن بود که در سن 1 سالگی ثبت نام کردند و سپس در سنین 4، 6 و 10 سال پیگیری شدند.
تیم تحقیقاتی توانست داده های آلودگی هوای محلی را در هر محله ای که کودک در آن زندگی می کرد، ردیابی کند. آنها به طور خاص دو نوع آلودگی را بررسی کردند: ذرات ریز (PM2.5) و دی اکسید نیتروژن (NO2).
این تیم دریافتند که با افزایش میزان آلودگی هوا، احتمال ابتلای کودک به آلرژی به بادام زمینی نیز افزایش مییابد.
لوپز افزود: “عوامل متعددی پشت همه اینها هستند.” دریافت کنید آلرژی هستند و اگر سطوح بالاتر آلودگی هوا بر شیوع و تداوم آنها تأثیر بگذارد، این یک یافته مهم است. ما می خواهیم شاهد بهبود کیفیت زندگی کودکانی باشیم که با انواع آلرژی ها زندگی می کنند. هر چه بیشتر در مورد چگونگی پیشگیری از آلرژی بدانیم، بهتر است.