چگونه تخم مرغ سالم تر بپزد؟

تخم مرغ های نصف یا نصف ، که به عنوان تخم مرغ عسل نیز شناخته می شوند ، به اندازه کافی پخته می شوند تا سفیده ها را محکم کنند ، در حالی که زرده ها سست یا نیمه نمونه باقی می مانند. این تخم ها به دلیل طعم و بافت خامه ای آنها محبوب هستند و اغلب با کره یا پنیر خورده می شوند.
خطر سالمونلا
یکی از مهمترین نگرانی ها در مورد خوردن تخم مرغ نیمی از کبوتر ، خطر عفونت سالمونلا است ، سالمونلا باکتری است که می تواند باعث مسمومیت غذایی شود. اگر تخم ها به درستی پخته نشوند ، باکتری ها ممکن است در زرده زنده بمانند و منجر به علائمی مانند تب ، اسهال و گرفتگی معده شوند.
چگونه تخم مرغ سالم تر بپزد؟
برای کاهش خطر ، همیشه از تخم های تازه ، تمیز و ترجیحاً پاستوریزه (تخم های پاستوریزه تولید شده در هنگام گرمایش و از بین بردن باکتری های آنها) استفاده کنید. قبل از جوشاندن ، آن را کاملاً بشویید (گرچه برخی از تئوری ها کاملاً مخالف هستند) و مطمئن شوید که سفیده تخم مرغ به طور کامل پخته شده است. خرید تخم مرغ از یک منبع معتبر و نگهداری آنها در یخچال همچنین به حفظ سلامتی کمک می کند.
چه کسی نباید نیمی از تخم مرغ بخورد؟
در حالی که بسیاری از بزرگسالان سالم می توانند نیمی از آنها را در حد اعتدال مصرف کنند ، برای زنان باردار ، کودکان خردسال ، افراد مسن یا افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف توصیه نمی شود. برای این گروه ها ، تخم مرغ های کاملاً پخته شده یک انتخاب امن تر برای جلوگیری از عفونت های احتمالی هستند.
بهترین راه برای خوردن تخم مرغ چیست؟
از جمله روشهای مختلف تهیه تخم مرغ ، املت و جوش بهترین راه برای خوردن تخم مرغ هستند. تخم مرغ ها را می توان با سایر غذاهای سالم مانند گوجه فرنگی ، اسفناج و سیر و پنیر با املت شما استفاده کرد که باعث افزایش مصرف مواد معدنی و ویتامین ها می شود. جوش یکی دیگر از روشهای سالم برای پخت تخم مرغ است.
۲۳۳۲۳۶
منبع:خبرآنلاین