سلامت خانواده

چه کسی در معرض خطر سرطان روده بزرگ است؟

سرطان روده بزرگ یکی از انواع سرطانهایی است که گاهی اوقات جدی و حتی کشنده می شود. محققان در حال بررسی روشهای مختلف درمان یا کنترل این نوع سرطان هستند. آنها اخیراً دریافتند که برخی از غذاها باعث می شوند فرد مبتلا به سرطان روده بزرگ شود و برخی دیگر خطر را کاهش دهند.

برای دستیابی به چنین نتیجه ای ، محققان آزمایش و رابطه بین 3 نوع سرطان دهان و روده را بررسی کردند. داوطلبان تجربی مجبور بودند اطلاعاتی مانند سطح آموزش ، سابقه خانوادگی سرطان روده بزرگ ، توده بدن و میزان فعالیت بدنی را ارائه دهند.

در مطالعات خود ، محققان دریافتند که همه مبتلایان به سرطان روده بزرگ از خواص مشابهی برخوردار هستند. آنها پیرتر بودند ، شاخص توده بدنی بالاتری داشتند و فعالیت بدنی آنها کمتر از سالم بود.

در ضمن ، کسانی که بیشتر از دیگران الکل و نان سفید مصرف می کردند در معرض خطر توسعه آنها سرطان بودند. اما معلوم شد که مصرف مواد مغذی حاوی کلسیم ، منیزیم ، فسفر ، منگنز و فیبر بالا خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را به شدت کاهش می دهد.

منبع:

پزشکی پزشکی

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا