چه مقدار زنجبیل برای مصرف روزانه؟

زنجبیل ، زیست توده در زنجبیل به حرکت بیشتر مواد غذایی کمک می کند و از سیستم گوارشی عبور می کند. در نتیجه ، غذا برای مدت طولانی کمتر در روده بماند و باعث ایجاد مشکلاتی شود.
ایران همچنین در یک خبرنامه نوشت: زنجبیل همچنین به کاهش تخمیر در روده ، یبوست و سایر عوامل درگیر در نفخ شکم و گاز روده کمک می کند.
کاهش حالت تهوع و استفراغ
زنجبیل می تواند به تسکین ناراحتی معده و همچنین حالت تهوع و استفراغ مرتبط با شیمی درمانی ، بیماری حرکتی و بارداری کمک کند.
به طور کلی در دوران بارداری بی خطر است. اما زنجبیل اثر ضد انعقادی (رقیق کننده خون) دارد ، بنابراین بهتر است قبل از اضافه کردن زنجبیل به رژیم غذایی خود در دوران بارداری ، با پزشک خود مشورت کنید.
التهاب را کاهش دهید
زنجبیل حاوی ترکیباتی مانند 1-shogaval ، Zinjerron و 1-Shaghagal است که ممکن است به مهار پاسخ التهابی مرتبط با آرتریت روماتوئید ، پسوریازیس (یک بیماری خود ایمنی پوستی) و سایر بیماریهای التهابی کمک کند. همچنین ممکن است به کنترل التهاب مرتبط با کولیت اولسراتیو ، بیماری کرون و لوپوس کمک کند.
کاهش درد
زنجبیل ممکن است به اندازه داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مانند Adil/Motrin (ایبوپروفن) برای درد قاعدگی مؤثر باشد.
مطالعات دقیق تر مورد نیاز است ، اما برخی از مطالعات نشان می دهد که زنجبیل همچنین می تواند به تسکین درد ناشی از سندرم قبل از قاعدگی ، میگرن ، آرتروز زانو و درد عضلانی پس از تمرین کمک کند.
کنترل وزن
تحقیقات بیشتر مورد نیاز است ، اما یک بررسی سیستماتیک نشان داد که زنجبیل ممکن است از طریق مکانیسم های مختلف به کاهش وزن کمک کند. این مکانیسم ها شامل مهار جذب چربی روده ، تغییر فرآیند ذخیره چربی بدن و کنترل اشتها است.
پیشگیری از بیماری های مزمن
تحقیقات نشان می دهد که مصرف 2 تا 5 گرم زنجبیل در روز ممکن است به کاهش خطر ابتلا به برخی از بیماری های مزمن مانند فشار خون بالا و بیماری عروق کرونر قلب کمک کند.
مطالعات دیگر نشان می دهد که زنجبیل ممکن است:
- به محافظت در برابر برخی از انواع سرطان کمک کنید
- بیماری قلبی عروقی را بهبود بخشید
- به جلوگیری یا مدیریت دیابت کمک کنید
۲۲۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین