سلامت خانواده

چه غذاهایی می تواند فشار خون را افزایش دهد؟

با توجه به سرویس ترجمه IMNA ، فشار خون بالا یکی از اصلی ترین عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته مغزی است. در حالی که ژنتیک و استرس به طور قابل توجهی فشار خون را افزایش می دهد ، غذاهایی که مصرف می شوند نیز نقش مهمی دارند. در اینجا برخی از غذاها که فشار خون را افزایش می دهد:

نوشیدنی های شیرین

خوردن نوشیدنی های شیرین علاوه بر افزایش وزن ، احتمال مقاومت به انسولین و افزایش فشار خون را افزایش می دهد. علاوه بر این ، مصرف بیش از حد فروکتوز می تواند به طور مستقیم بر عملکرد عروق تأثیر بگذارد. بنابراین توصیه می شود که نوشیدنی های گیاهی و آب را جایگزین کنید.

قهوه

قهوه می تواند با تحریک قلب و رگ های خونی ، فشار خون را به طور موقت افزایش دهد. در حالی که قهوه متعادل است ، استفاده بیش از حد از آن باعث افزایش فشار خون می شود. توصیه می شود روزانه بیش از یک یا دو فنجان قهوه مصرف نکنید.

رشته فرنگی فوری

اگرچه نودل فوری مقرون به صرفه است و به راحتی آماده می شود ، اما اغلب سدیم بالایی دارد. در صورت تمایل به مصرف رشته فرنگی فوری ، بهتر است آن را با سبزیجات مصرف کنید و فقط نیمی از چاشنی ها را با آن استفاده کنید.

گوشت فرآوری شده

گوشتهای فرآوری شده که معمولاً سیگار می کشند یا با نمک و سایر مواد افزودنی ذخیره می شوند ، یکی از اصلی ترین دلایل فشار خون بالا در نظر گرفته می شود. این غذاها اغلب حاوی نیترات و سایر مواد نگهدارنده هستند که ممکن است بر سلامت کشتی ها تأثیر بگذارد. توصیه می شود مصرف گوشت فرآوری شده را محدود کرده یا از گوشت لاغر و تازه استفاده کنید.

پنیر

اگرچه پنیر از نظر کلسیم و پروتئین زیاد است ، اما حاوی سدیم بالایی است و فشار خون را مصرف می کند. برای جلوگیری از افزایش فشار خون ، باید از پنیرهای کم یا تازه استفاده کنید.

غذاهای

غذاهای تخمیر شده برای سلامتی روده فواید زیادی دارند ، اما اغلب حاوی نمک زیادی هستند ، بنابراین مصرف فشار خون را افزایش می دهد.

غذاهای یخ زده

غذاهای یخ زده معمولاً حاوی چربی های سدیم و ناسالم هستند که نه تنها فشار خون را افزایش می دهد بلکه خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را نیز افزایش می دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا