چه غذاهایی باعث رفلاکس اسید معده می شوند؟

ریفلاکس اسید معده یک بیماری شایع و دردناک است که در اثر تحریک اسید معده ایجاد می شود ، رفلاکس به معنای بازگشت اسید از معده به مری است که باعث احساس سوزش قفسه سینه ، سرفه مداوم و غیر ضروری می شود. ، احساس جرم در گلو ، حالت تهوع یا استفراغ ، مصرف برخی غذاها می تواند این شرایط را بدتر کند و ما برخی از آنها را بررسی خواهیم کرد:
مرکبات و گوجه فرنگی
ریفلاکس اسید معده می تواند با مصرف پرتقال ، لیمو و لیموترش ایجاد شود ، اگر اغلب این مشکل را دارید ، باید از میوه های مرکبات خودداری کنید. گوجه فرنگی همچنین حاوی اسید سیتریک و اسید است مالک این امر باعث تولید بیش از حد اسید معده می شود و احتمال تحریک معده را افزایش می دهد.
چربی های ناسالم
مصرف چربی های ناسالم روند هضم را مختل می کند و به معده فشار می آورد. نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف چربی های ناسالم باعث افزایش ریفلاکس اسید معده می شود.
قهوه یا چای
چای و قهوه نوشیدنی های حاوی کافئین هستند که ریفلاکس اسید معده را تشدید می کنند ، که در اثر تحریک پوشش معده ناشی از مصرف کافئین ایجاد می شود.
بیسکویت و کوکی
مصرف بیسکویت و کلوچه باعث ایجاد محیط بسیار اسیدی در معده می شود ، معمولاً این غذاها حاوی طعم های مصنوعی و مواد افزودنی هستند که برای سلامت معده مضر هستند.
غذاهای سرخ شده
هضم غذاهای سرخ شده برای معده بسیار دشوار است زیرا آنها سرشار از چربی های مضر هستند ، بنابراین مصرف این غذاها پوشش داخلی معده را تحریک می کند و باعث رفلاکس اسید معده می شود.