چه عواملی خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد؟
محمدرضا اخباری در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به عوامل خطر بیماری های قلبی اظهار کرد: بیماری های قلبی علائمی مانند گرفتگی قفسه سینه، درد قفسه سینه، تنگی نفس و تپش قلب هستند که بسیاری از افراد پس از تجربه آن را می شناسند و می دانند. هر یک از این علائم باید به پزشک متخصص ارجاع داده شود.
وی با بیان اینکه پیشگیری از بیماری های قلبی حلقه مفقوده سلامت بسیاری از افراد است، تصریح کرد: برخی افراد به بیماری هایی مانند چربی خون، فشار خون و دیابت مبتلا هستند، خود یا افراد دیگری از خانواده شان سیگار می کشند و اضافه وزن دارند. ، چاق و دارای سابقه خانوادگی قوی بیماری های قلبی هستند.
این متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی با بیان اینکه موارد ذکر شده از عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی محسوب می شود، تصریح کرد: داشتن یک زندگی پر استرس و پر اضطراب نیز می تواند عامل موثری در مبتلایان به بیماری های قلبی باشد و بهتر است افراد از خطر خودداری کنند. عوامل از بیماری های قلبی آگاه باشید.
اخباری با اشاره به اینکه افراد برای پیشگیری از بیماری های قلبی، نارسایی قلبی و سکته قلبی باید به دنبال درمان عوامل خطر ذکر شده باشند، ادامه می دهد: در راس بیماری های قلبی، بیماری های عروقی قلب قرار دارند که منجر به سکته قلبی و این بیماری ها می شود. با افزایش سن شایع تر می شود.
وی با اشاره به اینکه هسته اولیه بیماری های قلبی از حدود 20 سالگی شروع می شود، گفت: سرعت پیشرفت بیماری های قلبی به عوامل خطر ذکر شده بستگی دارد و وجود این عوامل می تواند منجر به بروز سریع بیماری های قلبی شود. و به طور کلی سبک زندگی فرد عامل است. در پیشگیری از بیماری های قلبی موثر است.
این متخصص قلب و عروق و آنژیوپلاستی اضافه کرد: مهم ترین و شایع ترین عامل خطر بیماری های قلبی فشار خون است که شیوع بالایی دارد و دیر تشخیص داده می شود و علت تشخیص ندادن آن نیز وجود شرایطی به نام فشار خون در آزمایش های روتین است. . ندارد