چه زمانی گرسنگی پنهان رخ می دهد؟ – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

توری رضا نیستانی ، متخصص علوم تغذیه ، به خبرگزاری Mehr گفت: “میکرووها شامل ویتامین ها و مواد معدنی کمیاب هستند که مقدار آن در یک ماده مغذی نقش مهمی در تعیین ارزش غذایی آن دارد.” هرچه چگالی ریز مغذی های یک ماده مغذی بیشتر باشد ، ارزش غذایی نیز بیشتر می شود.
چگالی مغذی در برابر کالری دریافت شده
وی گفت: “غذاهایی با ریز مغذی های کم مانند کیک و شیرینی کالری بالایی دارند ، اما مواد مغذی کمی دارند.” در مقابل ، غذاهایی مانند شیر علاوه بر تأمین انرژی ، پروتئین ، کلسیم و سایر مواد معدنی نیز زیاد هستند.
گرسنگی پنهان ؛ کمبود ریز مغذی ها بدون علائم بالینی
نیستانی ادامه داد: “گرسنگی پنهان هنگامی اتفاق می افتد که بدن کالری کافی دریافت کند ، اما در ویتامین ها و مواد معدنی کمبود دارد.” این بیماری می تواند سیستم ایمنی بدن ، خستگی ، کاهش تمرکز و حتی تجزیه و تحلیل عضلات را بدون علائم خاص تضعیف کند.
خطر کمبود ریز مغذی
گفت کودکان ؛ با توجه به تبلیغات گسترده غذاهای کم ارزش و تمایل به مصرف غذاهای فرآوری شده ، آنها در معرض خطر کمبود ریز مغذی ها هستند. این کمبود می تواند بر رشد ، یادگیری و سلامتی آنها تأثیر بگذارد و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت و بیماری های قلبی را در آینده افزایش دهد.
بشر Neyestani ؛ سالخورده؛ به خصوص کسانی که به تنهایی زندگی می کنند یا در مراکز مراقبت هستند ، ممکن است سوء تغذیه و کمبود ریز مغذی ها را ایجاد کنند. این می تواند به ضعف عضلات منجر شود ، ایمنی بدن را کاهش داده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را افزایش دهد.
نیاز به مشاهده تعادل و تنوع در رژیم غذایی
وی افزود: برای جلوگیری از کمبود ریز مغذی ها ، رعایت رژیم غذایی متعادل که شامل تمام گروه های غذایی است ، ضروری است. در شرایط عادی ، این رژیم غذایی می تواند نیازهای بدن را برآورده کند ، اما در برخی موارد مانند بارداری ، پیری و شیردهی ، مکمل هایی مانند ویتامین D یا امگا -3s ممکن است ضروری باشد.
در پایان ، نیستانی خاطرنشان کرد: انتخاب یک غذای با چگالی بالا و جلوگیری از مصرف بیش از مصرف غذاهای فرآوری شده نقش مهمی در سلامت عمومی دارد. درک ارزش غذایی غذاها و مشاهده تنوع و تعادل در رژیم غذایی ، گرسنگی پنهان و عواقب آن می تواند پیشگیری شود.