چه زمانی سالاد بخوریم؟ – خبرگزاری مهر اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از و به نظر می رسیددفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به این باور گفت: به طور کلی اگر فردی از بیماری های گوارشی خاصی مانند گاستریت (التهاب معده)، زخم های گوارشی، رفلاکس در صورت عدم وجود اختلالات معده یا مری یا مشابه، مصرف سبزی و سالاد قبل از غذا، همزمان با غذا یا بعد از غذا، مشکلی برای دستگاه گوارش ایجاد نمی کند.
اما در افرادی که مشکلات گوارشی زمینهای دارند، مصرف فیبر زیاد (مانند فیبر موجود در سبزیجات خام) میتواند علائمی مانند نفخ، درد شکم یا سنگینی معده را بدتر کند زیرا تحرک دستگاه گوارش را کند میکند.
در نتیجه خوردن سالاد و سبزیجات برای افراد سالم نه تنها مشکلی ایجاد نمی کند، بلکه به دلیل وجود فیبر، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها جزء مهمی از یک رژیم غذایی سالم محسوب می شود.
توصیه می شود افراد مبتلا به بیماری های گوارشی در مورد نوع، میزان و زمان مصرف سبزیجات با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنند.