سلامت خانواده

چه زمانی بهترین زمان برای خوردن سالاد است؟

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که بهترین زمان برای گذراندن سالاد چه زمانی است؟ آیا شما باید قبل از غذا ، با یا بعد از وعده های غذایی سالاد بخورید؟ سالادها در زمان های مختلف در کشورهای مختلف خورده می شوند. به عنوان مثال ، در ایالات متحده معمول است که سالاد را قبل از وعده اصلی بخورید.

به گفته IRIB ، آنها بعد از غذا در ایتالیا غذا می خورند ، و جالب است بدانید که مردم در هلند همزمان با غذای اصلی یک بشقاب سالاد بزرگ مصرف می کنند. حتی اگر سالاد در رستوران سفارش ندهد ، این سنت در بین آنها چنان متداول است که خود رستوران آنها سالاد را برای آنها به ارمغان می آورد.

مطالعات در سال 2 نشان می دهد که مصرف سالاد قبل از وعده غذایی اصلی مصرف سبزیجات تا 5 ٪ افزایش می یابد. به خصوص از آنجا که از هر جوان ، فقط یک نفر در طول روز میوه و سبزیجات کافی مصرف می کنند. به همین دلیل حداقل یک یا دو فنجان میوه روزانه و روزانه 1 تا 2 فنجان سبزیجات مصرف می شود.

مزایای مصرف سالاد

فیبر:فیبر به کاهش کلسترول کمک می کند و برای هضم و جلوگیری از یبوست مفید است.

کاهش وزن: غذاهای حاوی فیبر می توانند در طولانی مدت احساس پر بودن داشته باشند و باعث شود کمتر غذا بخورید.

ویتامین ها و مواد معدنی:آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C ، اسید فولیک ، لیکوپن و آلفا و بتا -کاروتن می توانند شما را از بیماری های ویروسی بویژه سرطان محافظت کنند.

اگر به دنبال کاهش وزن هستید ، ابتدا سالاد بخورید (با محدودیت کالری 1 یا کمتر) که احساس سیری را به شما می دهد و کالری دریافت زیر را کاهش می دهد.

اگر فرزند دارید و به عنوان والدین می خواهید مطمئن شوید که ویتامین و مواد معدنی کافی دریافت می کنید ، همیشه سالاد را در وعده های غذایی خود قرار دهید ، به خصوص وقتی که واقعاً گرسنه هستند. البته سالادی که به کودک خود می دهید ، علاوه بر کاهو تازه ، باید با مواد مغذی مانند نخود نیز همراه باشد.

ویتامین ها

تهیه یک بشقاب با غذاهای سالم ، با پر کردن نیمی از بشقاب با میوه و سبزیجات ، می توانید رژیم غذایی خود را متعادل کنید. بهتر است این کار را در میان وعده اواسط انجام دهید.

سالاد بعد از وعده های غذایی

آیا می توان سالاد را بعد از وعده غذایی اصلی به تعویق انداخت؟

دو دلیل وجود دارد که ایتالیایی ها پس از وعده اصلی از سالاد استفاده می کنند. دسرهای ایتالیایی با روغن زیتون ، سرکه مومیایی و نمک و فلفل تهیه می شوند ، بنابراین غذای اصلی آنها معمولاً سرکه است ، بنابراین آنها نمی خواهند یکباره اسید زیادی بیاورند. دلیل دوم این است که اسیدیته سرکه موجود در سالاد می تواند طعم دهان پس از مواد را تغییر دهد و بنابراین سالاد بعد از وعده های غذایی خورده می شود.

سرانجام ، دلایل زیادی برای زمان های مختلف سالاد وجود دارد ، اما هر روز هر روز سالاد بخورید.

نکات دیگر

دارای سه فنجان اسفناج ، 2 کالری و کمتر از 1 یا 2 گرم چربی است ، در حالی که دو قاشق چایخوری دسر با گوشت حاوی 2 کالری و 2 گرم چربی است که معمولاً سبزیجات و نمک و چربی زیادی ندارند.

شما می توانید کاهو را در خانه بشویید و آن را برای سالاد بخورید ، که بهتر است حداقل از سه نوع کلم و کاهو استفاده کنید تا مقداری از آن را هر زمان که بخواهید بخورید.

می توانید ادویه های گیاهی تازه و مواردی مانند فلفل دلمه ای ، جعفری ، موز یا پیاز را بریزید ، یا می توانید با کمی سرکه طعم سرگرم کننده ای اضافه کنید.

با ورود فصول جدید ، معمولاً باید روال جدیدی داشته باشید ، به عنوان مثال با شروع فصل پاییز ، هر روز سالاد را مصرف می کنید و آن را به یک عادت سالم تبدیل می کنید و وقتی به رستوران می روید ، حتما سالاد سفارش دهید.

اگر می خواهید وزن خود را کاهش دهید ، از سس بیش از حد خودداری کنید.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا