چه درصد از کمردرد نیاز به جراحی دارد؟

براساس اخبار آنلاین ، دکتر حسین یاری ، در مورد پنج منبع کمردرد ، گفت: کمردرد کمر یکی از شایع ترین بیماری های اسکلتی است و حدود 5 ٪ از انسان ها یک بار این درد را تجربه می کنند.
وی گفت: پنج ساختار می تواند منبع کمردرد باشد. وی افزود: “گاهی اوقات” استخوان “می تواند منبع کمردرد باشد ؛ شکستگی ها و دمپایی های مهره ها یا آسیب دیدگی انواع مختلفی از کمردرد با منبع آسیب بافت استخوانی هستند. صدمات” مفصلی “همچنین می تواند منبع کمر کمر باشد. آرتریت کمر یا روماتیسم ستون فقرات انواع مختلفی از درد کمر با منشأ آسیب مفاصل ستون فقرات است.
“آسیب بافت عضلانی همچنین می تواند منبع کمردرد باشد ؛ اگر ماهیچه ها در اثر ستون فقرات ، لگن و باسن آسیب دیده باشند و باعث گرفتگی ، اسپاسم ، کشش ، نقاط محرک یا سایر موارد شوند ، می توانند باعث کمردرد شوند. شایع ترین علت کمردرد آسیب عضلات و بافت نرم مجاور ستون فقرات است.
متخصص فیزیکی و متخصص توانبخشی همچنین در مورد منشاء چهارم پنج دلیل کمردرد گفت: در ساختار ستون فقرات بین دو دیسک مهره وجود دارد و آسیب آنها می تواند چهارمین علت درد کمر باشد. اگر دیسک های بین دو مهره از صدمات مختلفی مانند “خشک کردن و از بین رفتن آب” ، “فتق و برآمدگی” ، “پاره شدن” و بیشتر ، درد در ناحیه کمری رنج می برد.
وی گفت: آسیب “سیستم عصبی” به عنوان منبع پنجم کمردرد شناخته می شود و می گوید گاهی اوقات ، دیسک اکسترود شده یا آرتروز ناشی از آرتروز و غیره ، فشار بر نخاع یا ریشه های عصبی وارد می کند و به سیستم عصبی آسیب می رساند. آسیب به سیستم عصبی باعث درد در پشت و پاها می شود. درد به دلیل فشار بر روی ریشه های عصبی وارد پاها می شود و “درد سیاتیک” نامیده می شود.
به کدام کمردرد نیاز به جراحی دارند؟
مدیر کلینیک پیشگیری از پزشکی و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد نیاز به کمردرد گفت: نتایج مطالعات علمی حاکی از آن است که کمتر از 5 ٪ کمردرد کم نیاز به جراحی فوری دارد و در موارد دیگر درمان غیر جراحی در اولویت قرار دارد. وجود “علائم خطر” در فرد مبتلا به کمردرد نشان دهنده شرایط اضطراری است که جراحی را اجتناب ناپذیر می کند. اگر افراد به همراه کمردرد خود “بی حسی در ناحیه دستگاه تناسلی” را تجربه کنند ، باید جراحی اضطراری انجام دهند. همچنین ، اگر آنها “احتباس یا بی اختیاری ادرار” داشته باشند ، باید جراحی انجام دهند. همچنین ، اگر افرادی که کمردرد دارند “ضعف حرکتی پیشرونده” داشته باشند ، باید جراحی اضطراری انجام دهند.
وی گفت: “ضعف موتور این است که فرد مبتلا به کمردرد به تدریج توانایی حرکت به سمت پنجه ها یا پاشنه ها را از دست می دهد یا قادر به بالا بردن شست های خود نیست ، در این صورت باید جراحی فوری انجام شود.”
بنابراین اگر افراد به همراه کمردرد ، احتباس یا بی اختیاری ادرار ، بیهوشی در ناحیه دستگاه تناسلی و ضعف حرکتی پیشرونده داشته باشند ، جراحی فوری توصیه می شود. در غیر این صورت ، جراحی هیچ فوریت ندارد و درمان های غیر جراحی توصیه می شود.
۲۳۳۲۱۷
منبع:خبرآنلاین