چند توصیه مهم تغذیه ای به زائران اربین

مشاور سازمان غذا و دارو تأکید کرد که محصولات خشک و پایدار مانند غلات و آجیل گزینه های بهتری برای پیاده روی طولانی Arbaeen هستند و زائران باید از مصرف مواد غذایی قابل فساد و بدون بسته بندی ایمن خودداری کنند.
دکتر یوسف سادجیان امین افزود: “انتخاب و نگهداری مناسب غذا برای سلامتی زائران بسیار مهم است و غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط ، به ویژه در شرایط آب و هوایی گرم نگهداری شوند.”
وی گفت: استفاده از کولرهای یخ زده برای حفظ غذای سرد تازه ضروری است ، و بسته بندی مناسب با ایمن و ضد باکتریایی یا نانوذرات می تواند احتمال فساد و آلودگی را کاهش دهد.
وی همچنین تأکید کرد که بهداشت شخصی ، از جمله شستشوی دست با صابون و صابون قبل از تهیه و خوردن غذا ، یکی از مهمترین راهکارها برای جلوگیری از بیماری های مرتبط با مواد غذایی است.
طبق گفته سازمان غذا و دارو ، علاوه بر این ، استفاده از ظروف یکبار مصرف ، جلوگیری از تماس مواد اولیه و پخته شده و اطمینان از پاکیزگی در توزیع و توزیع مواد غذایی از دیگر نکات مهم برای حفظ سلامت زائران است.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین