سلامت خانواده

چرا گوجه فرنگی را پرش نمی کنیم؟

به گزارش Health News Online ، این مواد مغذی ممکن است در جلوگیری از بیماری های خاص و همچنین کمک به جلوگیری از آسیب سلولی به مولکول های بدن به نام رادیکال های آزاد باشد. آنتی اکسیدان های معروف شامل ویتامین C ، ویتامین E و بتا -کاروتن است. بهتر است آنها را از غذاها بدست آورید ، بیشتر به این دلیل که بسیاری از مواد مغذی دیگر را که به طور طبیعی در این موارد یافت می شود دریافت خواهید کرد. میوه ها ، سبزیجات ، غلات کامل و آجیل منابع عالی آنتی اکسیدان ها هستند. موارد زیر فقط تعدادی از غذاهای حاوی انواع مختلف آنتی اکسیدان ها هستند:

  • فلفل
  • انواع توت ها
  • کلم بروکلی
  • سبزیجات برگ دار
  • بادام زمینی
  • گوجه فرنگی

233233

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا