سلامت خانواده

چرا کیوی نباید در کنار سیب ذخیره شود؟

به گفته سلامت جو ، برای انتخاب کیوی تازه ، به پوست آن توجه کنید. پوست صاف و بدون چین و چروک نشانگر طراوت میوه است. اندازه کیوی واقعاً مهم نیست ، اما نرم تر تمایل به طعم شیرین تر دارند و آنهایی که محکم تر تمایل دارند طعم ترش تری داشته باشند. از خرید کیوی هایی که بسیار نرم هستند ، خودداری کنید ، زیرا این نشان می دهد که آنها بیش از حد دوباره برگشته اند.

به گفته Euroonews ، شما می توانید کیوی های ناشناخته را در دمای اتاق ذخیره کنید ، اما آنها را از سیب دور نگه دارید ، زیرا سیب می تواند روند رسیدن کیوی ها را سرعت بخشد. بهتر است کیوی های رسیده را در یخچال ذخیره کنید. این میوه ها برای چند هفته در یخچال تازه می مانند ، اما برای لذت بردن از طعم واقعی آن ، بهتر است شب قبل از مصرف کیوی ها را از یخچال خارج کنید.

اما کدام یک را باید بین کیوی سبز و زرد انتخاب کنیم؟ این کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد. کیوی زرد طعم شیرین تری دارد و سرشار از ویتامین C است ، در حالی که کیوی سبز با طعم ترش آن حاوی فیبر بیشتری است. هر دو گزینه های سالم و مغذی هستند.

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بسته است
دکمه بازگشت به بالا