سلامت خانواده

چرا «نان کامل» بهتر از «نان سفید» است – خبرگزاری مهر ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از افدانازهرا پوراحمد با اشاره به تفاوت نان سبوس دار با نان سفید گفت: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است و به همین دلیل از نظر ویتامین های گروه B بسیار ضعیف است. مصرف این نوع نان می تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش داده و با ایجاد سیری کوتاه مدت منجر به گرسنگی زودرس شود. همچنین ارزش غذایی کم نان سفید می تواند به افزایش وزن و چاقی کمک کند.

وی افزود: از سوی دیگر نان سبوس دار که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید می شود سرشار از ویتامین های گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک می کند، خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد و حتی می تواند از حملات قلبی و مغزی جلوگیری کند. مصرف نان سبوس دار مقاومت بدن را در برابر بیماری های مزمن به ویژه سرطان افزایش می دهد.

پوراحمد خاطرنشان کرد: نان سبوس دار به دلیل داشتن فیبر و مواد مغذی بیشتر رنگ تیره تری نسبت به نان سفید دارد.

وی تاکید کرد: مصرف نان سبوس دار گامی موثر در ارتقای سلامت فردی و پیشگیری از بیماری های مزمن است. استفاده از محصولات غلات کامل باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود تا جامعه سالم تری داشته باشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا