چرا مصرف فیبر در رژیم غذایی شما مهم است؟

بدون فیبر ، باکتری های مضر قند -دوستانه می توانند تکثیر شوند. مقدار بالای قند موجود در آب نیز باعث رشد این باکتری های مضر می شود و تعادل میکروبیوم را مختل می کند.
علاوه بر این ، کاهش مصرف فیبر ممکن است بر متابولیسم ، سیستم ایمنی بدن و حتی سلامت روان تأثیر منفی بگذارد.
عدس و لوبیا اعضای لوبیا هستند و پر از فیبر هستند. نصف فنجان لوبیای پخته شده حاوی هشت گرم فیبر است.
لوبیا نیز منبع خوبی از پروتئین است ، بنابراین وقتی آن را به رژیم غذایی خود اضافه می کنید ، یک پرتوی دوتایی دارید.
جو دوسر بلغور جو دوسر همچنین منبع عالی فیبر محلول چسبناک است. یک فنجان جو دوسر پخته شده چهار گرم فیبر برای بدن فراهم می کند.
به گفته دویچه ولل ، کیوی همچنین می تواند در خانواده میوه های فیبر بالا قرار گیرد. کیوی حاوی ترکیبی منحصر به فرد از الیاف و پلی فنول است که از طریق اثر پروبیوتیکی و همچنین خاصیت ملین به سلامت روده و باکتری ها کمک می کند. هر کیوی تقریباً دو گرم فیبر دارد. اگر کیوی ارگانیک خریداری می کنید ، آن را بشویید و سپس با پوست بخورید تا حداکثر میزان فیبر خود را به حداکثر برساند.
آووکادو همچنین میوه ای سرشار از فیبر است. یک آووکادو متوسط حدود 5 گرم فیبر رژیم غذایی دارد. آووکادو همچنین حاوی چربی های غیر اشباع شده برای قلب و ویتامین های B ، C ، E و K.
۲۳۳۲۳۶
منبع:خبرآنلاین