چرا زنان باردار باید از رانندگی در ماههای پایانی خودداری کنند؟

عضو دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهاد گفت: “زنان باردار ، در ماه های آخر بارداری ، از رانندگی تا حد امکان خودداری می کنند و در صورت لزوم برخی از نکات لازم را برای انجام یک رانندگی ایمن در نظر می گیرند.”
دکتر منا لوری بر اهمیت توجه عمومی به اسکن ملی “نه به تصادفات” تأکید کرد. تصادفات رانندگی به عنوان یکی از دلایل اصلی تروما در دوران بارداری و گفت: تصادفات در یک خانم باردار می تواند با عواقب جانبی مانند ؛ مرگ ، زایمان قبل از ترم ، پارگی رحم ، دکوراسیون جفت ، سقط خود به خودی ، پارگی زودرس پرده ها و سزارین ، بنابراین اگر زنان باردار تمایل به رانندگی داشته باشند ، باید به آنها پایبند باشند.
عضو دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهاد ادامه داد: یکی از نکات مهم این است که زنان باردار در مرحله بارداری ، که یک شکم بزرگ است ، باید صندلی راننده را به سمت فرمان گسترش دهد. این تنظیم فاصله باید به گونه ای باشد که پاها بتوانند به راحتی به پدال ها برسند. زاویه فرمان نیز باید به سمت بالا و به دور از شکم تنظیم شود ، به طوری که در صورت بروز حادثه ، کیسه های هوا روی سینه باز می شوند. زنان باردار در صورت عدم رانندگی در صندلی عقب می نشینند.
وی افزود: “به طور کلی ، به ویژه در ماه های گذشته که شکم بزرگتر و نزدیکتر به فرمان خودرو می شود ، زنان باردار باید از رانندگی خودداری کنند و در صورت وجود تصادفی ، حتی تا حدی و بدون آسیب ، باید با یک متخصص زنان یا ماما تماس بگیرند یا به اتاق اورژانس بروند.”
استفاده صحیح از کمربند ایمنی در زنان باردار
دکتر لورک در ادامه به این نکته اشاره کرد که زنان باردار به درستی در کمربند ایمنی مورد استفاده قرار نمی گیرند: شایع ترین علت تصادفات ترافیکی در زنان باردار عدم استفاده صحیح از کمربند ایمنی است و زنان باردار باید مراقب باشند که استفاده نادرست از کمربند منجر به عواقب منفی شود.
یکی از اعضای دانشکده دانشگاه علوم پزشکی مشهاد ، در مورد نحوه استفاده از کمربند ایمنی در هنگام رانندگی در زنان باردار ، گفت: “یک خانم باردار باید از یک کمربند ایمنی سه نقطه ای استفاده کند که از دو کمربند پایین و فوقانی برای جلوگیری از اختلال و آسیب در حوادث جاده ای و حوادث تشکیل شده است.” کمربند فوقانی کمربند همچنین در صورت بروز تصادفات به از بین بردن فشار از جنین کمک می کند و برای جلوگیری از اعمال فشار روی گردن آنها ، باید کمربند ایمنی شانه بسته شود.
دکتر لورکی در مورد مصرف مواد غذایی در دوران بارداری گفت: “زنان باردار باید هنگام رانندگی از وعده های غذایی سالم و مایعات کافی استفاده کنند.” البته این مصرف نباید به گونه ای باشد که زنان باردار را هنگام رانندگی منحرف کند. به عنوان مثال ، از نی برای نوشیدن آب استفاده کنید زیرا آب آشامیدنی با یک بطری ، با توجه به اینکه می تواند سر را به عقب خم کند ، ممکن است از دید کافی از جاده جلوگیری کند.
وی همچنین گفت اگر زنان باردار تهوع صبحگاهی خفیف دارند ، برای کاهش علائم حالت تهوع باید غذاهای حاوی زنجبیل ، کراکر و نان خشک داشته باشند. اما نکته مهم این است که زنان باردار هنگام تهوع شدید باید از رانندگی خودداری کنند ، زیرا حالت تهوع اغلب می تواند سرگیجه باشد و در هنگام رانندگی می تواند باعث ایجاد شرایط خطرناک شود.
وی گفت: “به دلیل تغییر در بارداری ، زنان باردار در معرض خطر لخته شدن خون هستند.” این لخته خون اغلب در پاها ایجاد می شود و بهترین راه برای جلوگیری از آن جلوگیری از رانندگی مداوم ، نوشیدن مایعات به اندازه کافی و تمرینات کششی است.
یکی از اعضای دانشکده بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی مشهاد افزود: زنان باردار باید حداقل هر ساعت را در جای مناسب و ترجیحاً در مکانهایی که دارای فاضلاب مناسب برای انجام روده هستند در صورت لزوم متوقف کنند.
عدم استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی
وی در هنگام رانندگی زنان باردار برای استفاده از تلفن همراه ، نکات مهم دیگری را ذکر کرد و افزود که تلفن همراه باید هنگام رانندگی به خصوص در دوران بارداری خاموش باشد. زنان باردار در صورت تمایل به رانندگی و تمام توجه خود به رانندگی باید تلفن همراه خود را خاموش کنند.