سلامت خانواده

چرا آمادگی “سیستم بهداشتی” ؛ بحران گزارش نمی دهد! – آژانس خبری مهر ایرانی و اخبار جهانی

به گفته خبرنگار MEHR ، بخش بهداشت باید در شرایط بحرانی ، به عنوان شرایط بحرانی ، در شرایط بحرانی آماده خدمات به مردم باشد. اولین مقام برای مراجعه به مجروحان و مجروحان بیمارستان ها و مراکز پزشکی خواهد بود. بنابراین ، وضعیت بخش بهداشت باید بیشتر مورد بررسی و مشاهده قرار گیرد تا در شرایط دشوار و بحرانی نباشد.

جنگ 6 روزه گذشته بهترین آزمایش برای سلامت و مدیران و مقامات ذیربط بود تا با به دست آوردن تجربه ، برای مقابله با موقعیت های مهم آماده شوند. در این میان ، ذخیره داروهای دارویی و تجهیزات پزشکی مهمترین مسئله در زمینه بهداشت است. زیرا داروها و تجهیزات برای درمان مجروحان و مجروحان مورد نیاز هستند. علاوه بر این ، نیازهای دارویی افراد عادی نباید نادیده گرفته شود.

حسین عبدولی ، عضو کمیسیون بهداشت مجلس نمایندگان ، با اشاره به قطعنامه پارلمان در مورد ذخیره 6 ماهه تجهیزات پزشکی و تجهیزات پزشکی ، گفت: طبق این فرمان ، اداره غذا و دارو موظف است یک لوازم پزشکی و پزشکی 6 ماهه ایجاد کند و مجلسی ها موظف هستند که مقررات مربوط به مفاد مفاد را ارائه دهند.

وی افزود: ذخیره داروهای 6 ماهه در مدیریت بهتر بحران ها و در صورت بروز حوادث غیر منتظره مانند زمین لرزه و سیل بسیار مؤثر است ، می تواند به توزیع سریع و مؤثر داروهای پزشکی و منابع در مناطق آسیب دیده کمک کند و در واقع این امر به حفظ سلامت مردم و اطمینان از دسترسی عادلانه به دارو و خدمات پزشکی کمک می کند. “

یکی از اعضای کمیسیون بهداشت ماجلیس ، با تأکید بر اینکه ارائه خدمات دارویی به عموم باید به طور مداوم و بدون وقفه انجام شود ، گفت: “ما امیدواریم که این هماهنگی ها و ترتیبات به مردم امکان دسترسی به داروهای مورد نیاز خود را در هر شرایطی و جلوگیری از خدمات بدهد.”

Alireza Chizari ، رئیس انجمن تولید ، عرضه ، توزیع و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی و دارویی ، گفت: مقامات مدیریت مواد غذایی و دارو باید در نظر داشته باشند که آتش بس صلح نیست و البته جنگ نیست. در عوض ، این فرصتی برای تقویت هر دو بخش است.

وی افزود: روند دسترسی مردم به دارو در مقایسه با روزهای قبل از حمله رژیم صهیونیستی ، به دلیل توزیع شبانه روزی و مویرگی و کاهش مراجعه افراد به پزشکان ، تسریع شد. “

Chizari گفت: “مشاهده ، نظارت و انباشت کالاهای تجهیزات پزشکی و دارویی نشان داد که هیچ نقص پزشکی و تجهیزات پزشکی وجود ندارد.”

مصطفی قانی ، عضو آکادمی علوم پزشکی ایران ، با اشاره به تجربیات گذشته و توانایی های فعلی سیستم بهداشتی کشور ، گفت: در طول جنگ تحمیل شده ، جامعه پزشکی با تشکیل تیم های اضطراری بهترین خدمات را برای افراد ارائه می داد. شبیه به روحیه و آمادگی در هنگام رویارویی با کرونا و همچنین جنگ اخیر ، سیستم بهداشتی ما بلوغ کافی و علم و فناوری مدرن دارد.

وی افزود: این نظرسنجی ها نشان می دهد که اعتماد مردم به سیستم بهداشت بسیار زیاد است و این اعتماد بزرگترین سرمایه و افتخار ملی کشور است. ” مانند بحران های قبلی ، این سیستم نقش اساسی در جنگ اخیر داشته است.

مهدی ثابت رئیس سازمان غذا و داروی گفت: “تجربیات مختلف نشان می دهد که در شرایط خاص ، ساختارهای سازنده تصمیم گیری چابک و پشتیبانی دارویی و ساختارهای لجستیک و تجهیزات پزشکی سریعتر و جدی تر فعال می شوند.” حتی در بسیاری از موارد ، تجهیزات دارویی و پزشکی در این شرایط مؤثرتر از حد معمول است. به همین دلیل ، تقویت زنجیره تأمین ، توسعه ذخایر استراتژیک و طراحی مکانیسم های واکنش سریع در این منطقه اولویت های اصلی سازمان غذا و دارو است.

به نظر می رسد که بخش بهداشت در تهیه داروها و تجهیزات تا حد زیادی پذیرفته شده است و در جنگ 6 روزه قادر به افتخار است. اما ، نباید فکر کرد که ما دیگر نمی خواهیم با موقعیت های بحرانی روبرو شویم. زیرا ، بحران نمی داند!

سید محمد جمالیان ، عضو کمیسیون بهداشت ماجلیس ، خاطرنشان کرد: تجربه جنگ 6 روزه یک هشدار جدی برای ما بود که زیرساخت های بهداشتی این کشور بسیار شکننده است. تأخیر در این مسائل قیمت سنگینی برای کشور خواهد داشت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا