سلامت خانواده

چراغ تغذیه چیست؟ / تصمیمات دقیق تری بگیرید

عبدالحیم بهفار گفت: “راهنمای تغذیه ابزاری ساده و قابل درک برای همه بخش های جامعه ، نمایش های سبز ، زرد و قرمز است که محصولات برای سلامتی بهتر هستند و باید کمتر مصرف شود و این برای خانواده ها و به ویژه دانش آموزان شفاف تر است.”

وی افزود: “مطالعات علمی نشان می دهد که رنگ های خاص می توانند بر طعم غذا تأثیر بگذارند و در شکل دادن به طعم و مزه مؤثر هستند. قرمز معمولاً با سلیقه های شیرین و پرانرژی و سبز با طعم های طبیعی و سالم همراه است و این ابزار ساده می تواند منجر به ترجیحات غذایی بیشتر و ترجیحات غذایی نوجوانان شود.”

مدیر کل مواد غذایی و مواد مخدر سازمان غذا و داروی تأکید کرد: مصرف بیش از حد قند و چربی های ترانس در کودکان می تواند خطر چاقی ، دیابت نوع 2 و مشکلات قلبی را افزایش دهد و مطالعات نشان می دهد که کودکانی که از نشانگرهای غذایی استفاده می کنند 5 تا 5 درصد از غذاهای پر چربی مصرف می کنند.

شاخص نمک و چربی در راهنمای تغذیه به ویژه برای جلوگیری از فشار خون و بیماری های قلبی بسیار مهم است و کاهش مصرف نمک توسط یک گرم در روز می تواند فشار خون را دو تا چهار میلی گرم جیوه کاهش دهد.

وی گفت: سازمان غذا و داروی با همکاری تولید کنندگان و آژانس های نظارتی سعی در استاندارد ، شفاف و دقیق داشته است تا مصرف کنندگان فقط با نگاه به رنگ ها بهترین انتخاب را داشته باشند و مدارس و خانواده ها باید به چراغهای تغذیه ای جدی توجه کنند و هر انتخاب سالم امروز سلامت فردا را تضمین می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا