“چای کیسه ای” در آب داغ میکروپلاستیک آزاد می کنند!

به گفته گروه اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، دکتر مهدی انصاری دوگانه ؛ مدیر کل آزمایشگاه مرجع مواد غذایی و مواد مخدر گفت: برخی از کیسه های چای پلاستیکی هنگام آب گرم ذرات میکروپلاستیک را آزاد می کنند که این امر می تواند برای سلامتی مضر باشد.
وی گفت ، با اشاره به نتایج مطالعات اخیر در مورد ریزگردها ، پس از ورود به سیستم فاضلاب ، این ذرات می توانند منابع آب مانند رودخانه ها ، دریاچه ها و اقیانوس ها را آلوده کنند و آلودگی پلاستیک را در محیط های آب تشدید کنند.
مدیر آزمایشگاههای مرجع سازمان غذا و دارو گفت: “ریزگردها از طریق زنجیره غذایی وارد بدن انسان می شوند.” حیوانات دریایی این ذرات را بلع می کنند و سرانجام با مصرف محصولات دریایی ، این آلاینده ها به بدن انسان منتقل می شوند که می تواند یک تهدید جدی برای سلامتی باشد.
انصاری بر لزوم قانون سختگیرانه برای تولید کیسه های چای و جایگزینی آنها با نمونه های غیر پلاستیک تأکید کرد. به گفته وی ، افزایش آگاهی عمومی نیز نقش مهمی در کاهش این آلودگی خواهد داشت.
مدیر کل آزمایشگاه مرجع مواد غذایی و مواد مخدر اظهار داشت: با توجه به پیامدهای شناخته شده محیطی میکروپلاست ها ، لازم است اقدامات فوری برای محافظت از اکوسیستم های آب و جلوگیری از ورود این آلاینده ها به زنجیره غذایی انجام شود.
پایان پیام/