چالش های “پرستاری” در ایران ؛ از ترک کار تا اضافه کاری اجباری – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار مهر ، شرایط پرستاری در کشور ما آنطور که باید نباشد ، و کسانی که در این حرفه به افراد و بیماران خدمت می کنند ، همیشه مورد غفلت واقع شده اند.
مهمترین مشکل و چالش حرفه ای پرستاری در ایران ، فقدان منابع انسانی است که باعث شده است که پرستاران به جای 2 تا 4 پرستار به یک پرستار خدمت کنند.
احمد نجاتیان ، رئیس سازمان پرستاری ، با اشاره به کمبود 6000 نیروی پرستاری در کشور ، گفت: “این کمبود مطابق با استانداردهای ملی است و اگر بخواهیم خودمان را با کشورهای منطقه ببینیم ، حداقل 5000 تا 6000 کمبود پرستاری داریم.”
وی با اعلام اینکه 6000 پرستار هر سال از این حرفه خارج می شوند ، افزود: “هر سال ما بازنشستگی پرستاران را می بینیم و کار پرستاری را ترک می کنیم.”
با این حال ، می توان نتیجه گرفت که مجوزهای اشتغال وزارت بهداشت ، که هر چند سال یکبار صادر می شود ، کمبود پرستار را حل نمی کند. به عنوان مثال ، برای آزمایش استخدام در وزارت بهداشت برگزار می شود. 6000 سهمیه پرستاری وجود دارد. در حالی که ما همیشه شاهد توسعه و ساخت بیمارستانهای جدید هستیم ، این مراکز نیاز به جذب پرستاری دارند.
رئیس سازمان پرستاری با اشاره به معیشت نیروهای پرستاری که باعث اضافه کاری اجباری می شوند ، گفت: “یک پرستار ایرانی می تواند با مهاجرت به آلمان 5 یورو بپردازد.” در حالی که در کشور خودمان ، معیشت پرستاران تغییر نمی یابد و به طور متوسط ، هر پرستار 6 ساعت اضافه کاری اجباری را برای تأمین زندگی تحریک می کند.
Nejatian گفت که مالیات مالیات از رسید پرستاران ناعادلانه است و افزود: “انتظار می رود که معیشت نیروهای پرستاری مورد توجه قرار گیرد.”