سلامت خانواده

چالش های تولید و مصرف محصولات ارگانیک و محصولات گوشتی

در دنیای امروز ، افزایش آگاهی عمومی از تغذیه سالم باعث شده است که بسیاری از مصرف کنندگان به دنبال مواد غذایی با کیفیت بالاتر باشند و یکی از مهمترین مفاهیم در این زمینه محصولات ارگانیک است که مبتنی بر روشهای کشاورزی بدون استفاده از مواد شیمیایی مصنوعی و سموم دفع آفات مصنوعی است.

با وجود افزایش تقاضا برای محصولات ارگانیک ، ظرفیت تولید انبوه این محصولات به معنای نیازهای گسترده جوامع مختلف نیست و شرایط آب و هوایی ، هزینه های تولید و نظارت دقیق ارگانیک از جمله عواملی است که عرضه این محصولات را در سطح جهان محدود کرده است و بنابراین استفاده از محصولات ارگانیک و ارگانیک باید استفاده شود.

در بازار مواد غذایی ، برخی از تولید کنندگان و فروشندگان از عنوان ارگانیک برای افزایش سودآوری محصولات خود استفاده می کنند ، در حالی که آنها استانداردهای لازم را رعایت نمی کنند ، نه تنها به اعتماد مصرف کنندگان آسیب می رسانند ، بلکه ممکن است تهدیدی جدی برای سلامت عمومی و بنابراین وجود قانونی و تنظیم کننده باشد.

مصرف کنندگان باید اطلاعات کافی در مورد محصولات ارگانیک و فرآیند تولید آنها داشته باشند و وجود یک برچسب ارگانیک بر روی یک محصول ، طبیعی و سالم آن را تضمین نمی کند و به طور کلی ، بررسی گواهینامه های رسمی و شناخت تولید کنندگان معتبر از جمله روشهایی است که می تواند به انتخاب مواد غذایی آگاهانه کمک کند.

تولید محدود محصولات ارگانیک در جهان / سوء استفاده از برخی افراد از کلمه “ارگانیک”

مسخره کردن سامیمتخصص کنترل غذا و غذا و عضو هیئت علمی وی در مصاحبه ای با خبرنگار IMNA ، گفت كه امروز ما شاهد بهره برداری از كلمه ارگانیک هستیم و بسیاری از محصولات ممکن است محصولات ارگانیک نباشند ، اما به عنوان محصولات ارگانیک ارائه می شوند ، وی گفت: “استفاده از محصولات ارگانیک مفید است ، اما نیاز به کل جامعه با محصولات ارگانیک از بین نمی رود.”

وی افزود: هیچ شرایطی برای تولید حجم بالای محصولات ارگانیک برای پاسخگویی به تمام نیازهای جهان وجود ندارد ، و افزود که به طور کلی ، تولید محصولات ارگانیک در جهان محدود است و مصرف کننده این محصولات محدود است و مصرف کنندگان این محصولات باید هزینه بیشتری بپردازند.

کنترل کننده مواد غذایی و مواد غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه اظهار داشت که برخی از افراد برای فروش محصول خود از این کلمه ارگانیک سوءاستفاده می کنند و اظهار داشتند: اگر محصولی به عنوان یک محصول ارگانیک تولید می شود ، باید دارای گواهی ارگانیک از سرپرستان ، از جمله سازمان غذا و داروی و سازمان استاندارد باشد.

سوسیس و سوسیس نیازی به گرمای اضافی / افزایش تولید ندارند نیتروز در محصولات گوشتی گرم

سامی وی با بیان اینکه هیچ شرایط تولید ارگانیک در برخی از کشور وجود ندارد ، اما در بازار این محصولات را ارگانیک می بینیم ، وی ادامه داد: “مردم قبل از مصرف محصول و مواد غذایی به عنوان یک محصول ارگانیک برای اطمینان از مجوز آن و استفاده از آن به عنوان یک محصول ارگانیک به دلیل برچسب های ارگانیک و نوشتن روی محصول استفاده نمی کنند.”

وی گفت: “یک تا دو بار در ماه ،” یک تا دو بار در ماه “، و مردم باید این غذاها را محدود نگه دارند ، غذاهایی مانند سوسیس و سوسیس آماده مصرف هستند و افراد می توانند بدون گرما آنها را مصرف کنند.

کنترل کننده مواد غذایی و مواد غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه گفت: سوسیس و سوسیس تولید شده در کشور از جمله محصولات گرما هستند و به گرمای اضافی احتیاج ندارند ، اضافه می کنند: وقتی مردم سوسیس و سوسیس را گرم می کنند ، تولید می کنند. نیتروز در آنها افزایش می یابد و هرچه گرمای بیشتری به آنها وارد شود ، بیشتر نیتروز بیشتر

چالش های تولید و مصرف محصولات ارگانیک و محصولات گوشتی

در این میان ، کنترل استفاده از محصولات گوشتی از جمله سوسیس و سوسیس نیز مهم است ، از جمله محصولات گوشتی آماده ساخته شده که بسیاری از افراد از آن استفاده می کنند ، و مصرف این غذاها به عنوان غذاهای آماده -برای رژیم های غذایی باید محدود شود تا از مشکلات شیمیایی مضر مانند مواد شیمیایی مضر مانند مواد شیمیایی مضر جلوگیری شود. نیتروز جلوگیری و رعایت اصول تغذیه سالم و مصرف مواد غذایی متعادل از جمله روشهای مؤثر برای حفظ سلامت عمومی است.

محصولات گوشتی آماده ساخته شده در داخل کشور تحت فرآیندهای حرارتی قرار دارند که بدون نیاز به پخت و پز مورد استفاده قرار می گیرند ، با این حال ، گرمای بیش از حد این محصولات می تواند ترکیبات مضر را افزایش دهد ، بنابراین دانستن چگونگی مصرف صحیح این غذاها یکی از مهمترین جنبه های تغذیه سالم است.

به طور کلی ، نظارت دقیق بر کیفیت محصولات غذایی نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه و اصلاح شیوه های تولید ، بهبود استانداردهای نظارتی و ارائه آموزش عمومی در مورد تغذیه سالم دارد از جمله اقداماتی است که می تواند به افزایش سلامت و رضایت مصرف کنندگان کمک کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا