بهداشت و درمان

چالشی به نام دردسر بیمه‌ها برای داروخانه‌ها

داروخانه ها را می توان آخرین حلقه زنجیره تأمین در نظر گرفت که مستقیماً با بیماران مرتبط است. هر زمان که خدمات داروسازی مختل می شود ، مطمئناً زنجیره تأمین مختل می شود. بنابراین ، داروخانه ها نباید مجاز به ورود به بحران باشند.

بالاترین حجم همکاری داروسازی بخش خصوصی با بیمه اساسی ، سازمان بیمه درمانی و سازمان تأمین اجتماعی است. با این حال ، ما همیشه در پرداخت خواسته های داروسازی با یک چالش به نام بیمه روبرو هستیم.

همان پایه بیمه اساسی ، به ویژه بیمه تأمین اجتماعی در پرداخت خواسته های داروسازی ، منجر به تصمیم گیری برای تصمیم گیری برای متوقف کردن خرید دارو برای شرکت های تأمین اجتماعی برای مدتی شده است.

شاهرام کلانتاری خانی ، رئیس انجمن داروسازان ایران ، گفت: “برای پرداخت عدم پرداخت خواسته های داروخانه توسط بیمه و سازمان یارانه هدفمند ، داروخانه ها نقدینگی برای خرید داروها ندارند.”

در حالی که کمتر از دو ماه تا پایان سال باقی مانده است ، داروخانه های بخش خصوصی در تأمین نقدینگی به بحران رسیده اند. این بیماری باعث می شود داروخانه ها نتوانند برای خرید مواد مخدر درآمد کسب کنند و در نتیجه ، ما شاهد کمبود داروی کاذب در کشور خواهیم بود. از آنجا که شرکت های پخش نیز در پایان سال مایل به فروش دارو به داروخانه ها نیستند.

مهدی پیرسلی ، رئیس سازمان غذا و داروی ، در پاسخ به میزبان تأمین اجتماعی دولت گفت: “سازمان تأمین اجتماعی مستقیماً مسئولیت تأمین اعتبار بیمه شدگان را بر عهده دارد ، اما نباید خواسته های داروسازی را بپردازد.” هنگامی که داروخانه ها قادر به تهیه داروهای ضروری نیستند ، این مستقیماً بر سلامت بیماران تأثیر می گذارد و ما باید وارد آن شویم.

وی گفت: “سیستم بیمه کشور باید تعهدات خود را انجام دهد.” اگر پرداخت ها انجام نشود و داروخانه ها نتوانند دارو را تهیه کنند ، در نهایت بیمارانی که مجروح شده اند.

رئیس سازمان غذا و داروی گفت: “در بعضی موارد ، کمبود مواد مخدر و قیمت بالای آن باعث ایجاد مشکلات جدی شده است.” به عنوان مثال ، برخی از بیماران به داروهایی احتیاج دارند که 2 میلیون تومان در ماه و 2 میلیون تومان در سال هزینه کنند. هنگامی که داروخانه ها با این هزینه های زیاد روبرو هستند ، چالش های جدی وجود دارد و قادر به تهیه دارو برای بیمار نیستند.

در همین حال ، چک های داروسازی به دلیل عدم نقدینگی در حال بازگشت است و در شش ماه اول سال به 4 تریلیون دلار رسید. مطمئناً میزان چک های داروخانه در نیمه دوم سال گذشته افزایش یافته است که می تواند بر قدرت خرید داروخانه ها تأثیر بگذارد و زنجیره تأمین دارو را نادرست کند.

در ابتدای سال جدید ، به نظر می رسد که مشکل پرداخت خواسته های داروسازی توسط بیمه باید یک بار و برای همیشه برطرف شود تا ما به کمبود کاذب دارو نرسیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا