پیشرفت ۷۰ درصدی ایرلاینها در بهبود وعدههای غذایی

احمد اسماعیل زاده ، مدیر کل وزارت بهداشت ، بهبود تغذیه ، با اشاره به جلسات بی شماری با خطوط هوایی برای اصلاح الگوی پرواز پرواز ، گفت: “در این جلسات ، ما سه محور اصلی را دنبال کردیم ؛ حذف آب میوه های صنعتی و جایگزین کردن آنها با آب میوه های اضافه شده ، تصحیح بندهای میان وعده و مولکات موجود در کربن ها ، و کاهش کربن ها را کاهش دادیم و کاهش می بخشد.
آب اضافه شده آب میوه اضافه شده ؛ مقاومت به دلیل هزینه ها
به گفته او ؛ با بیان اینکه برخی از خطوط هوایی جایگزین آب میوه های طبیعی و بدون قند شده اند ، اما برخی از شرکت ها به دلیل هزینه های زیاد و محدودیت های تحمیل شده توسط شرکت های هواپیمایی هنوز دستخوش تغییر نشده اند.
جایگزینی میان وعده های سالم به جای کیک و شیرینی
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه ، بسیاری از شرکتهای هواپیمایی کیک ها و دسرها را از بین بردند و از راه های دیگری مانند پوره میوه ، مایع منی و محصولات سنتی ایران استفاده می کنند ، اما برخی از شرکت ها گفته اند که این موارد مورد استقبال مسافران قرار نگرفته است.
مراحل حذف نوشیدنی ها ؛ از کاهش حجم گرفته تا استفاده از آب گازدار
اسماعیلزاده در ادامه گفت: “نوشیدنی های گازدار نیز سعی کردند این نوشیدنی ها را با آب معدنی یا آب گازدار جایگزین کنند ، اما به دلیل کمبود تولید کنندگان داخلی و عدم پذیرش مسافران ، این پروژه به طور کامل اجرا نشده است.” با این حال ، بسیاری از خطوط هوایی حجم سودا را کاهش داده و از قوطی های کوچک راضی بوده اند.
وی تأکید کرد: اجرای کامل این مصوبات مستلزم کمک بیشتر مدیران خطوط هوایی و فرهنگ عمومی است و از این نظر ، وزارت بهداشت در نظر دارد آگاهی عمومی را افزایش داده و آگاهی عمومی را افزایش دهد. ادعا کردن در این منطقه مردم وجود دارد.