پیاده رو برای برخی از بیماران

روزه فراتر از یک عبادت جسمی است و این به افراد این فرصت را می دهد تا از وابستگی مادی فاصله بگیرند و به جوهر واقعی بشریت نزدیک شوند و روابط خود را با خدا عمیق تر کنند ، در لحظه های گرسنگی و تشنگی ، انسان نعمت های خدا و قلب او را به یاد می آورد. در حقیقت ، روزه داری پنجره ای است که روح را به سمت نور سوق می دهد و صلح معنوی با اضطراب جایگزین می شود.
اگر روزه داری به درستی مدیریت شود ، می تواند تأثیرات متفاوتی بر افراد مبتلا به بیماری های مختلف داشته باشد و ممکن است برای بیماران مبتلا به مشکلاتی مانند تیروئید ، فشار خون بالا ، فشار خون بالا یا بیماری های قلبی و همچنین افرادی که از سردردهای مکرر یا بیماریهای روانی رنج می برند ، روزه یا روزه داشته باشد.
بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید معمولاً می توانند با تعادل در تغذیه و دارو در زمان مناسب سریع باشند ، اما کاهش مصرف مواد مغذی ضروری مانند ید ممکن است عوارض جانبی داشته باشد و در پرکاری تیروئید ، ناشتا می تواند استرس متابولیک بدن را افزایش داده و استرس متابولیک بدن را افزایش دهد.
در بیماران مبتلا به فشار خون بالا ، روزه گرفتن می تواند فرصتی برای بهبود فشار خون باشد ، اگرچه در صورت جلوگیری از خوردن غذاهای پر از چربی ، و همچنین مصرف داروهای فشار خون ، همانطور که توسط پزشک در افطار و سحر توصیه می شود ، دستاورد است و ممکن است به افراد مبتلا به لیپیدهای خون بالا کمک کند ، اما لیپیدهای خون کم است.
بیماران قلبی همچنین می توانند از روزه لذت ببرند و روزه گرفتن می تواند به تنظیم قند خون و کاهش استرس این بیماران کمک کند ، اما کم آبی و تغییر در زمان مصرف دارو ممکن است خطرات و مراقبت از بیماران مبتلا به جراحی قلب یا بیماری قلبی آنها را ایجاد کند.
روزه گرفتن در بعضی از افراد ممکن است منجر به سردردهای مکرر شود ، که می تواند برای بهبود این مشکل مؤثر باشد ، مصرف کافی مایعات کافی در سپیده دم و به تدریج مصرف کافئین را قبل از شروع ماه رمضان کاهش می دهد.
شرایط روزه برای بیماران مبتلا به تیروئید ، بیماری قلبی ، فشار خون بالا و لیپیدهای خون
Alireza Qayyumi ، دکترا در طب سنتی ایران در مصاحبه ای با گزارشگر ایمانا ، با اشاره به روزه گرفتن افراد درگیر در مورد بیماری تیروئید ، اختلال عملکرد تیروئید ، نوسانات هورمونی در بدن رخ می دهد و با گرسنگی ، سطح هورمونهای تیروئید افزایش می یابد و ممکن است با غذا خوردن سطح شدید هورمون ها داشته باشد.
وی گفت: توصیه می شود این بیماران قرص خود را نیم ساعت قبل از چاپ سحر یا در پایان شب و خواب بعد از دو ساعت بعد از غذا مصرف کنند ، و افزود: “در افرادی که از نظر جسمی سالم هستند ، روزه گرفتن هیچ تغییر قابل توجهی در هورمون تیروئید ندارد و نوسانات آن بسیار جزئی است.”
دکتر طب سنتی ایران با اشاره به روزه گرفتن بیماران مبتلا به بیماری قلبی ، فشار خون بالا و فشار خون بالا ، گفت: گرسنگی نه تنها تأثیر منفی بر سلامت قلبی عروقی دارد ، بلکه می تواند اثر محافظتی داشته باشد و بیمارانی که درگیر نارسایی قلبی هستند ، می توانند فشار خون و فشار خون و فشار خون شدید داشته باشند.
قییم گفت که روزه ممکن است خطر سکته مغزی در افرادی که استعداد و سابقه لخته شدن خون را دارند ، افزایش دهد. روزه گرفتن برای بیماران درگیر در حملات صرع ممکن است افزایش یابد زیرا غلظت داروها ممکن است تغییر کند و بدن ممکن است خشک شود و به روزه توصیه می شود.
روزه برای افرادی که صفراوی بالایی دارند / امکان تشدید بیماران عصبی با روزه توصیه نمی شود
وی گفت: بیشتر اوقات سردردهای با روزه بدتر می شوند و توصیه می شود افرادی که این شرایط را تجربه می کنند ، از روزه گرفتن خودداری کنند. وی گفت: طبق طب سنتی ایرانی ، به دلیل گرسنگی و تشنگی ، بدن بیش از حد به دم تبدیل می شود و می تواند توسط بدن مصرف شود و می تواند مشکلات زیادی در بدن ایجاد کند.
یک دکتر طب سنتی ایران ، با اشاره به این نکته که از آنجا که آب کمتری به روزه می رسد ، اگر افراد دارای صفرا یا سودا بالایی باشند ، ممکن است اوضاع برای آنها بدتر شود ، و افزود: از منظر طب سنتی ، روزه بدن خشک می شود و کسانی که در معرض خلق و خوی قرار دارند ممکن است بسیار تحریک شود.
Qayyum گفت که روزه می تواند به بیماران پرخاشگرانه منجر شود ، زیرا گلوکز به مغز نمی رسد و آب کافی در بدن وجود ندارد.
به طور کلی ، روزه گرفتن می تواند آرامش درونی را برای افراد فراهم کند ، اما برخی از بیماران عصبی و روانی ممکن است در روزه گرفتن مشکل داشته باشند ، زیرا تغییر در الگوهای خواب و تغذیه می تواند برای بیماران مبتلا به اضطراب یا افسردگی اثرات منفی داشته باشد و در این حالت حمایت و پشتیبانی پزشکان و پزشکان.
برای همه افراد دارای شرایط پزشکی خاص ، روزه باید با یک مشاوره تخصصی و پیروی از اصول تغذیه مناسب همراه باشد و مصرف کافی آب ، مواد معدنی و مواد مغذی در وعده های غذایی و افشین می تواند از مشکلات بسیاری جلوگیری کند ، همچنین ارزیابی وضعیت جسمی قبل از ریمادان و مدیریت دقیق داروها نقش مهمی در روزه داری دارد.