پیاده رو

کلیه ها یکی از اندام های حیاتی در بدن انسان هستند که نقش فراتر از تصفیه خون دارند ، و این اندام های لوبیا نه تنها در از بین بردن زباله ها نقش دارند بلکه در حفظ تعادل داخلی بدن نیز شرکت می کنند و موقعیت آنها در هر دو طرف ستون فقرات نشانگر اهمیت سیستم گردش خون و عملکرد کلینها است.
اگرچه دفع زباله یکی از کلیه های شناخته شده است ، اما این اندام ها نیز در مدیریت منابع حیاتی بدن و تنظیم سطح آب ، کنترل غلظت یون ها و حفظ تعادل اسمزی نقش دارند و حفظ تعادل اسمزی توابعی هستند که بدون آن بدن شدید می شود و این کارها به ویژه در استرس فیزیولوژیکی اهمیت دارند.
کلیه ها همچنین در فرآیندهای هورمونی و تولید نقش فعالی دارند گلبول قرمز برای تحریک گلبول های قرمز ، ویتامین D را برای جذب کلسیم و ترشح فعال کنید ریل برای تنظیم فشار خون ، از جمله عملکردهای هورمونی کلیه تعصب این نقش ها نشان می دهد که کلیه ها فقط اندام نیستند بازگرداندنبلکه تنظیم کننده ها هوموستاس هستند
در دهه های اخیر ، نارسایی کلیه به طرز چشمگیری افزایش یافته است ، و عواملی مانند تغذیه زیاد تغذیه ای ، استفاده غیر ضروری از داروهای ضد التهابی ، عدم تحرک و استرس مزمن علت آسیب بافت کلیه است و این روند نگران کننده نیاز به بررسی سبک زندگی و افزایش آگاهی عمومی دارد.
عملکرد کلیه نه تنها مربوط به دفع سموم بدن است
مجید شیرانی ، متخصص ارولوژی و پیوند کلیه در مصاحبه ای با گزارشگر IMNA ، کلیه ها دو عضو لوبیا در هر دو طرف ستون فقرات هستند و می گویند: به طور معمول ، در بزرگسالان بسته به اندازه و قد ، کلیه ها بین هشت تا 5 سانتی متر طول دارند و کارهای بسیار مهمی ارائه می شوند و برای زندگی آنها ضروری است.
وی افزود: حتی اگر عملکرد کلیه مختل شود ، حتی ممکن است زندگی فرد نیز تحت تأثیر قرار گیرد ، افزود: بسیاری از افراد وظیفه کلیه ها را فقط در حذف سموم از بدن می دانند ، که فقط یکی از کلیه های بدن است و وظیفه اصلی کلیه ها ، دفع سموم و آب اضافی است.
متخصص پیوند شناسی کلیه و پیوند کلیه اظهار داشت که سایر وظایف کلیه ها شامل تنظیم الکترولیت ها یا مواد معدنی موجود در بدن است ، بیان می کند: تنظیم اسید و باز بدن وظایف دیگری برای کلیه ها است و کلیه ها در حال تولید بسیاری از هورمون ها مانند فشار خون و فشار خون هستند.
چه عواملی می تواند باعث نارسایی کلیه شود؟
شیرانی گفت: کلیه ممکن است بیماری های مختلفی ایجاد کند که یکی از آنها نارسایی کلیه است و ادامه دارد: وقتی کلیه ها قادر به انجام قسمت یا تمام عملکردهای خود نیستند ، کلیه دارای یک شکست است و به دلیل افزایش امید به زندگی و تغییر در زندگی افراد ، عدم تغذیه و سوء تغذیه.
وی گفت: “این بیماری ها علت اصلی نارسایی کلیه است و نارسایی کلیه به دو بخش تقسیم می شود: نارسایی حاد و مزمن و نارسایی حاد کلیه وقوع ناگهانی دارد.”
نخ دندان شناسی و پیوند کلیه گفت: نارسایی حاد کلیه طی چند ساعت تا چند روز ظاهر می شود: اگر نارسایی حاد کلیه به درستی و زود تشخیص داده شود ، این بیماری برگشت پذیر است و کلیه اغلب می تواند به عملکرد طبیعی خود و شایع ترین دلایل فشار خون برگردد.
دیابت نوع 2 و فشار خون بالا بیماری هایی هستند که مستقیماً عملکرد کلیه را تهدید می کنند. این بیماری ها با آسیب رساندن به رگ های خونی کلیه ، کاهش توانایی تصفیه و تنظیم و کنترل دقیق این بیماری ها می تواند از نارسایی مزمن کلیه و بهبود کیفیت زندگی بیماران جلوگیری کند.
نارسایی حاد کلیه معمولاً در اثر عوامل ناگهانی مانند خونریزی شدید ، کم آبی بدن یا استفاده از داروهای خاص ایجاد می شود و این نوع نارسایی در صورت تشخیص به موقع ، اغلب قابل درمان است و عود عملکرد کلیه در این شرایط نیاز به مداخله سریع پزشکی و از بین بردن ماده تحریک کننده دارد.
با توجه به نقش حیاتی کلیه ها ، پیشگیری از بیماری کلیه باید برای سیستم بهداشتی اولویت داشته باشد و غربالگری منظم ، به ویژه در افراد مبتلا به بیماری بالا ، می تواند از پیشرفت بیماری جلوگیری کند و آموزش عمومی بر روی علائم اصلی اختلالات کلیه و ترویج یک سبک زندگی سالم یکی از مؤثرترین راهکارهای حفظ سلامت کلیه است.
به طور کلی ، توجه زود هنگام به علائم بیماری کلیوی مانند خستگی بیش از حد ، اندام ها ، تغییر در ادرار و فشار خون بالا نقش مهمی در جلوگیری از پیشرفت آسیب به کلیه دارد و غربالگری منظم ، به ویژه در افراد پرخطر مانند دیابت یا فشار خون بالا ، همچنین امکان تشخیص زودرس و درمان مؤثر را فراهم می کند.