پوست کیوی سرشار از آنتی اکسیدان است
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، کیوی سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان و ویتامین C است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. پوست این میوه که اغلب نادیده گرفته می شود نیز سرشار از مواد مغذی است. از بین بردن پوست کیوی حدود نیمی از فیبر، ویتامین ها و آنتی اکسیدان های ارزشمند خود را از دست می دهد، مصرف پوست کیوی برای سلامت روده مفید است، هضم غذا را بهبود می بخشد و خطر ابتلا به سرطان معده و روده بزرگ را کاهش می دهد، البته پوست کیوی ممکن است برای آن مناسب نباشد. همه افراد ممکن است باعث واکنش های آلرژیک شوند، بنابراین برخی از افراد ممکن است پس از مصرف پوست کیوی علائمی مانند خارش پوست، التهاب و مشکلات گوارشی را تجربه کنند.
پوست کیوی حاوی مقدار زیادی فیبر است که به بهبود هضم کمک می کند، احتمال مشکلات گوارشی را کاهش می دهد و از باکتری های مفید روده حمایت می کند. پوست کیوی سه برابر بیشتر از خود کیوی آنتی اکسیدان دارد، بنابراین مصرف آن به خنثی کردن رادیکال های آزاد و کاهش خطر ابتلا به بیماری ها کمک می کند.
کیوی، به خصوص پوست آن، سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که به کاهش التهاب کمک می کند و برای افرادی که از بیماری های مزمن مانند درد مفاصل و بیماری های قلبی رنج می برند، مفید است. این میوه حاوی ترکیبات گیاهی مفیدی مانند لوتئین، زگزانتین و به من بگوکاروتن که دارای اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است، غذاهای غنی از این ترکیبات ممکن است از بیماری های قلبی و برخی سرطان ها جلوگیری کند.
مصرف کیوی می تواند عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا و سطح کلسترول بالا را کاهش دهد، نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم کیوی برای سلامت قلب مفید است. علاوه بر این، ترکیبات فیبر محلول و نامحلول در کیوی به بهبود سلامت روده، تنظیم قند خون، حمایت از باکتری های سالم روده و کنترل و پیشگیری از یبوست کمک می کند.