پوست این میوه سرشار از ویتامین C است

به گفته باشگاه روزنامه نگاران جوان ، مزایای برخی از بهترین میوه ها و سبزیجات پاییز در زیر معرفی شده است.
سیب: هیچ میوه ای ممکن است در پاییز از سیب محبوب تر باشد. سیب را با پوست بخورید ، زیرا حاوی فیبر زیادی و همچنین پلی فنول است. پوست سیب ویتامین C دریافت شده را افزایش می دهد. علاوه بر این ، پلی فنول هایی به نام فلاونوئیدها موجود در سیب ، انواع توت ها و چای سبز خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.
کلم بروکلیپاسخ: کلم بروکلی در پاییز پاییز یافت می شود. این سبزی حاوی گوگرد است. این ماده مغذی در کلم بروکلی می تواند شما را از برخی سرطان ها محافظت کند.
زغال سنگ – زغال سنگ به دلیل رنگدانه های آنتوسیانین به عنوان یک غذای سالم شناخته می شود. آنتوسیانین ها ، که فیتوشیمیایی هستند و آبی توت ها ، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.
صورتی: تقریباً 2 میلی گرم ویتامین C و 2 میلی گرم پتاسیم از گلابی متوسط دریافت خواهید کرد. پتاسیم برای کمک به عملکرد بهتر سلول بسیار مهم است.
گوشه: هسته قرمز رنگ چشم یک انتخاب مغذی است. به گفته محققان دانشگاه ماساچوست ، آنتوسیانین هایی که به این میوه های قرمز رنگ مشخص می دهند ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کند.
کدو تنبل: کدو تنبل حاوی بتا -کاروتن است: 1800 میکروگرم بتا -کاروتن در یک فنجان کدو تنبل وجود دارد. طبق اعلام مرکز پزشکی دانشگاه روچستر ، این رنگدانه گیاهی که کدو تنبل نارنجی را می دهد توسط بدن به ویتامین A تبدیل می شود. ویتامین A برای ایمنی و سلامتی چشم مفید است و حتی به حفظ قلب ، ریه و کلیه کمک می کند.
تره فرنگی: این سبزی حاوی بسیاری از فلاونوئیدها ، به ویژه کمپرس است که تأثیر محافظتی در برابر بیماری های قلبی دارد. تحقیقات امیدوار کننده ای در مورد تره فرنگی وجود دارد. مطالعات نشان داده است که خوردن تره فرنگی و پیاز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان و مردان را کاهش می دهد.
سیب زمینی شیرین: این یک انتخاب مغذی و خوشمزه در هر زمان از سال ، به خصوص در فصل پاییز است. سیب زمینی شیرین حاوی مواد مغذی زیادی از جمله فیبر ، ویتامین A و ویتامین C است. در واقع ، یک سیب زمینی شیرین متوسط به طور متوسط 1.5 گرم فیبر دارد. این نوع سیب زمینی حاوی مقادیر زیادی منیزیم است که ضربان قلب طبیعی را در بدن انسان حفظ می کند. همچنین به تنظیم قند خون کمک می کند و با متابولیسم انرژی و سنتز پروتئین همراه است.
منبع:خبرآنلاین