پودر گشنیز برای چه غذاهایی مفید است؟/ فواید پودر گشنیز
به گزارش خبرآنلاین، گشنیز سبزی بسیار خاصی است که هم به صورت تازه و هم خشک در انواع غذاها استفاده می شود. گشنیز طعم بی نظیری به غذا می دهد و از دانه های آن می توان به عنوان ادویه در غذا و به صورت پودر استفاده کرد. در این قسمت از نمناک با طرز تهیه پودر گشنیز و استفاده از آن در انواع غذاها آشنا می شویم.
به گزارش نمانک، پودر گشنیز به دلیل فواید فوق العاده ای که دارد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، اما آیا می دانید آشپزها از پودر گشنیز در چه غذاهایی استفاده می کنند؟ گشنیز تازه و خشک را می توان در غذاهای زیر استفاده کرد:
انواع سوپ
انواع سوپ
انواع کتلت و کوکو
از پودر تخم گشنیز در غذاهای زیر استفاده کنید:
خاکستر و کره
در تهیه ترشی هایی مانند ترشی مخلوط و ترشی لیت
انواع برنج مانند لوبیا پلو، عدس پلو، سبزی پلو و ….
انواع کتلت شامی تابه گریل
انواع خورش
فلافل
چاشنی ماهی
چاشنی میگو
برای تهیه پودر گشنیز در منزل، گشنیز تازه تهیه کنید و برگ گشنیز را بشویید و روی پارچه تمیزی پهن کنید و در آفتاب قرار دهید تا خشک شود. سپس آنها را آسیاب کنید.
برای تهیه پودر تخم گشنیز، تخم گشنیز را بخرید و بشویید، سپس بگذارید پودر گشنیز خشک شود و سپس در مخلوط کن بریزید و آسیاب کنید.
فواید پودر گشنیز
گشنیز سرشار از ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است و دارای فواید زیر است:
شیر مادران شیرده را افزایش می دهد
تصفیه کننده و تصفیه کننده خون
قلب را تقویت می کند
نشاط بخش و افزایش شادی
بوی بد دهان را از بین می برد
دندان درد را تسکین می دهد
درمان سینوزیت
علائم کهیر را کاهش می دهد
برطرف کننده یبوست
سلامت قلب را افزایش می دهد
در برابر التهاب
تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر
استرس و اضطراب را کاهش می دهد
ضد میکروبی
مبارزه با باکتری های مسئول عفونت های دستگاه ادراری
میکروب کش و مفید برای درمان بیماری های گوارشی
شرایط نگهداری و مصرف پودر تخم گشنیز
پودر دانه گشنیز را از رطوبت و محیط های مرطوب دور نگه دارید زیرا رطوبت باعث چسبندگی و ریزش ادویه ها می شود.
برای حفظ کیفیت پودر تخم گشنیز آن را در دمای کمتر از 25 درجه سانتیگراد نگهداری کنید.
۲۳۳۲۳۳
منبع:خبرآنلاین