پروبیوتیکها از آلزایمر پیشگیری میکنند

مریم تاجابادی ابراهیمی ، رئیس کنگره پروبیوتیک ، در مورد موضوع ششم کنگره بین المللی پروبیوتیک ها و غذاهای مکالمه گفت: “اولین هدف ما اطلاع رسانی به مردم در مورد استفاده از محصولات مفید و بیوتیک طرفدار بود.”
وی گفت: “پروبیوتیک ها در واقع مکمل ها و غذاهای مورد استفاده در کشورهای توسعه یافته برای جلوگیری از بسیاری از بیماری ها هستند.” پروبیوتیک ها در بیماری هایی مانند بیماری های دستگاه گوارش ، بیماری های ایمنی ، دیابت ، MS و پارکینسون نقش دارند.
رئیس کنگره پروبیوتیک در ادامه اذعان کرد: در کشورهای توسعه یافته مانند ژاپن ، کره جنوبی ، ایالات متحده و کشورهای اروپایی ، مصرف پروبیوتیک به صورت روزانه و در انواع غذاها مکمل است.
وی گفت: مقامات و مردم این کشورها در حال بررسی مواد غذایی هستند: “هدف ما این بود که یک کنگره برگزار کنیم ، اطلاعاتی را به متخصصان و فرهنگ در جامعه در مورد استفاده از پروبیوتیک ها ارائه دهیم.”
تاجابادی ابراهیمی ، با اشاره به اینکه امیدواریم محصولات غذایی مفیدتری را تهیه کنیم ، گفت: مردم با محصولات لبنی پروبیوتیکی بیشتر آشنا هستند. استفاده از مکمل های پروبیوتیک نیز باید افزایش یابد تا افراد دارای مشکلات دستگاه گوارش کمتری باشند.
رئیس کنگره پروبیوتیک در مصاحبه ای با رادیو گفتگوی گفت: “بازار ایران هنوز با محصولات پروبیوتیکی خیلی آشنا نیست و امکان خرید مصرف کنندگان یکی از چالش های صنعت است.” مصرف محصولات پروبیوتیک در دو گروه سنی برای تشکیل گیاهان میکروبی و میانی برای جلوگیری از بیماری هایی مانند MS ، آلزایمر و سن پارکینسون بسیار مهم است.