سلامت خانواده

پرخوری در شب یلدا ممنوع است

آرزو کاوه ای در گفت و گو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه رعایت الگوی تغذیه سالم در شب یلدا از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اظهار داشت: انتخاب و مصرف غذاهای متعادل در این شب سنتی نقش بسزایی در حفظ سلامت خانواده دارد و می تواند از بروز سوء هاضمه و مسمومیت های غذایی پیشگیری کند.

وی افزود: در شب یلدا با وجود فراوانی مواد غذایی مختلف باید از پرخوری پرهیز کنیم، زیاده روی در خوردن غذا باعث اختلال در دستگاه گوارش و افزایش کالری دریافتی بدن می شود و به همین دلیل توصیه می شود در این شب شام سبکتر و زودتر میل شود.

این متخصص تغذیه درباره برخی نکات تغذیه ای گفت: بهتر است در این شب به جای میوه های خشک از میوه های تازه استفاده شود، همچنین سبزیجات رنگارنگ و کدو تنبل بهترین گزینه برای ضیافت های این شب هستند و برای مصرف آجیل باید به تازگی آن ها و استفاده از انواع کم نمک یا بدون نمک توجه شود.

وی درباره نقش میوه ها بر سلامت بدن افزود: میوه های زمستانی مانند انار، سیب و پرتقال سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان هستند که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرماخوردگی و عفونت های تنفسی دارند.

كاويي خاطرنشان كرد: ميوه هاي با درصد آب بالا، هندوانه و نارنگي به حفظ رطوبت و تعادل آب بدن كمك مي كنند و از خشك شدن پوست در روزهاي سرد ​​سال جلوگيري مي كنند.

وی گفت: مصرف میوه ها و سبزیجات تازه و رنگی به ویژه انواع قرمز و نارنجی به دلیل در دسترس بودن ضد اکسیدان های مختلف در فصل زمستان به خصوص شب یلدا مانعی در برابر اثرات آلودگی هوا بر بدن ایجاد می کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا