پذیرش “امور پیام های بهداشتی” در جنگ 6 روزه – آژانس خبری مهر | اخبار ایرانی و جهانی

به گفته خبرنگار MEHR ، نیروهای بهداشتی ، از جمله پزشکان ، پرستاران ، داروسازان ، جراحان ، آزمایشگاه ها ، رادیولوژیست ها ، کادر پزشکی و غیره ، همیشه در تلاشند تا افراد را در یک وضعیت بحرانی و بحرانی کمتر دچار مشکل کنند. این افراد با تمام مشکلات و چالش هایی که در مسیر شغلی و شغلی خود دارند ، اما وقتی کشور در یک بحران قرار دارد ، بدون هیچ گونه کمبودی وارد میدان می شوند و خدمات خود را در صدر حرفه و مسئولیت خود قرار می دهند.
این رویداد که زمانی در طول دفاع مقدس هشت ساله و یک بار دیگر در همه جانبه کرونا تجربه شده بود ، این بار در جنگ شش روزه رژیم صهیونیستی علیه کشور ما بود.
در روزهایی که رژیم جنایی ، مراکز بهداشتی و خانه های مسکونی حملات موشکی و غیره را هدف قرار داده اند ، تیم ملی بهداشت وارد زمینه خدمت به زخمی ها ، مجروحان و بیماران و خدمت به مردم با حداکثر قدرت شد.
مصطفی قانی ، عضو آکادمی علوم پزشکی ایران ، با اشاره به تجربیات گذشته و توانایی های فعلی سیستم بهداشتی کشور ، گفت: در طول جنگ تحمیل شده ، جامعه پزشکی با تشکیل تیم های اضطراری بهترین خدمات را برای افراد ارائه می داد. شبیه به روحیه و آمادگی در هنگام رویارویی با کرونا و همچنین جنگ اخیر ، سیستم بهداشتی ما بلوغ کافی و علم و فناوری مدرن دارد.
وی افزود: این نظرسنجی ها نشان می دهد که اعتماد مردم به سیستم بهداشت بسیار زیاد است و این اعتماد بزرگترین سرمایه و افتخار ملی کشور است. ” مانند بحران های قبلی ، این سیستم در روزهای اخیر نقش اساسی داشته است.
در همین حال ، محمد رئیز ، رئیس سازمان سیستم پزشکی ایران ، با اشاره به این برنامه بخش دقیق ، آماده خوب مدیریت کامل بحران اضطراری و هوشمند و تأمین به موقع دارو و تجهیزات پزشکی ، گفت: ظرفیت بالای سیستم بهداشت ایران بار دیگر در جنگ 6 روزه نمایش داده شد.
وی خواستار تقویت زیرساخت های بهداشتی و بهداشتی کشور ، افزایش قابلیت های اضطراری قبل از بیمارستان و بیمارستان و تأمین پایدار دارو و تجهیزات پزشکی در هر شرایطی شد و افزود که این اقدامات باید اولویت سیاست های کلان کشور باشد.
احمد نجاتیان ، رئیس سازمان پرستاری ، با اشاره به تجربه موفقیت آمیز نیروهای پرستاری در همه جانبه کرونا ، گفت: “نیروهای پرستاری از ساعات اولیه حمله صهیونیستی به برخی از مناطق کشور ما ، با آمادگی زیاد در بیمارستان ها و مراکز پزشکی ، به کمک آسیب دیده و مجروحان رفتند و هیچ تلاشی برای کاهش درد و رنج نکردند.
وی با اشاره به حضور داوطلبانه پرستاران در شیفت های غیر همبستگی ، افزود: “با وجود خستگی از زمان تغییر ، نیروهای پرستاری حاضر به کمک به مجروحان و مجروحان نبودند.
در این میان ، نیاز به تجهیزات پزشکی و تجهیزات پزشکی از اهمیت زیادی برای خدمت به مجروحان مجروح و بستری در بیمارستان ها برخوردار است. در جنگ شش روزه ، شاهد شتاب تولید داروهای حیاتی و تجهیزات و تجهیزات پزشکی بودیم.
Alireza Chizari ، رئیس انجمن تولید ، تأمین ، توزیع و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی و دارویی ، گفت که روند دسترسی مردم به این دارو در مقایسه با روزهای قبل از حمله رژیم صهیونیستی به دلیل توزیع شبانه روزی و موقت و کاهش بازدید مردم به پزشکان تسریع شده است.
وی گفت: “مشاهده ، نظارت و ذخیره کالاهای تجهیزات پزشکی و دارویی نشان داد که هیچ نقص پزشکی و تجهیزات پزشکی وجود ندارد.”
مهدی پیرسالی ، رئیس سازمان غذا و دارو گفت: “تجربیات مختلف نشان می دهد که تحت شرایط خاص ، ساختارهای سازنده تصمیم گیری چابک و پشتیبانی دارویی و ساختارهای لجستیک و تجهیزات پزشکی با سرعت و جدی تر فعال می شوند.” حتی در بسیاری از موارد ، تجهیزات دارویی و پزشکی در این شرایط مؤثرتر از حد معمول است. به همین دلیل ، تقویت زنجیره تأمین ، توسعه ذخایر استراتژیک و طراحی مکانیسم های واکنش سریع در این منطقه اولویت های اصلی سازمان غذا و دارو است.
آنچه مسلم است “پیام رسان های بهداشت” در جنگ 6 روزه است.