پایش سلامت 8 محصول خام کشاورزی توسط سازمان غذا و دارو

به گفته خبرنگار اجتماعی آژانس خبری TASNIM ، عبدالحیم بهفار امروز در یک کنفرانس خبری با همکاران رسانه ای که به مناسبت روز جهانی ایمنی مواد غذایی در سازمان غذا و داروی برگزار می شود ، گفت: ایمنی مواد غذایی یک مسئله جدی و مهم در ارائه سلامت عمومی است. ما در زمینه غذا با دو اصطلاح روبرو هستیم: “امنیت غذایی” و “ایمنی مواد غذایی” ، که هر دو منجر به سلامت جامعه می شوند.
وی گفت: “امنیت غذایی به معنای دسترسی مردم به غذا و انرژی است.” موضوعی که از طریق مقررات و آزمایشات حاصل می شود.
مدیر محصولات سازمان غذا و داروی و سازمان داروی ادامه داد: “غذاها نه تنها نقش تأمین انرژی برای جامعه هستند ، بلکه بر سلامت نسل بعدی نیز تأثیر می گذارند.” بنابراین ، ایمنی مواد غذایی محدود به زمان حال نیست و همچنین به سلامت نسل های آینده مربوط می شود. سازمان غذا و دارو به عنوان یک متولی ایمنی مواد غذایی شناخته می شود و روز جهانی ایمنی مواد غذایی را در اختیار دارد. براساس شعار سال ، شعار امسال در کشور با “ایمنی مواد غذایی ، سرمایه گذاری برای تولید مبتنی بر دانش” تعیین می شود.
بهفر گفت ، کنفرانس جهانی روز ایمنی مواد غذایی در تاریخ 19 ژوئن 1404 در مرکز بین المللی کنفرانس صدای ایران برگزار می شود.
مدیر کل سازمان غذا و داروی سازمان غذا و داروی در مورد سیاست های سازمان غذا و داروی گفت: در زمینه مواد غذایی و محصولات آشامیدنی ، به منظور افزایش دامنه نظارت و تسریع در روند تولید ، بسیاری از اختیارات عمومی به اداره مواد غذایی و مواد مخدر دانشگاه ها واگذار شده و توسط این مجوزها مجوز داده شده است.
وی افزود: “محصولات در سطح عرضه مورد بررسی قرار می گیرند و علاوه بر این ، طبق مقررات موجود ، گواهی بهداشت و بهداشت نیز به متقاضیان صادرات محصولات غذایی صادر می شود.” از سیستم صدور گواهی سلامت نیز رونمایی شده است.
مدیر محصولات و داروهای مواد غذایی و سازمان داروی اضافه کرد: “در حال حاضر ، به دلیل عدم شناسایی محصولات کشاورزی ، نظارت بر سلامت این محصولات در اختیار سازمان غذا و داروی نیست و توسط سایر موسسات انجام می شود. با این حال ، سلامت هشت گروه از محصولات از جمله کاهو ، زنگ فلفل ، گوجه فرنگی ، بادمجان ، کرفس ، مخروط و تشییع به تصویب شده است.
وی گفت: “ما آزمایش های مربوط به محصولات داخلی و وارداتی را انجام می دهیم و ارزیابی در سطح عرضه انجام می شود.” اگر وزارت زراعت جهاد سعی کند در اسرع وقت محصولات را از منبع شناسایی کند ، منشأ محصولات مشخص می شود و وضعیت سلامتی محصولات غذایی را می توان با دقت بیشتری بررسی کرد.
پایان پیام/