پاستیل برای پوکی استخوان مفید است؟

دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت یک بار و برای همیشه داستان خوردن پاستیل ها برای جلوگیری از پوکی استخوان به پایان رسید.
به گفته وبدا ، وزارت بهداشت ، بهبود تغذیه گفت: “پاستیل از پوکی استخوان جلوگیری می کند” و می گوید: “این اعتقاد فاقد شواهد علمی است و پاستیل ها هیچ تاثیری در جلوگیری از پوکی استخوان ندارند.”
پاستیل ها عمدتاً از ژلاتین ، قند ، رنگهای مصنوعی و طعم دهنده ها تشکیل شده اند و فاقد مقادیر مؤثر کلسیم و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان ها ضروری هستند. بنابراین ، استفاده از آنها هیچ نقشی در جلوگیری از پوکی استخوان ندارد.
همچنین ، به دلیل کالری زیاد و مقدار زیاد قند ، بیش از حد مصرف پاستیل می تواند منجر به اضافه وزن شود. چاقی به عنوان یکی از عوامل خطر ابتلا به بیماری های استخوانی مانند پوکی استخوان و آرتروز شناخته می شود و ممکن است عوارض این بیماری ها مانند درد و التهاب را تشدید کند.
به طور کلی ، توصیه می شود که کلسیم و ویتامین D- غنی مانند لبنیات کم ، ماهی استخوانی ، سبزیجات برگ سبز و همچنین قرار گرفتن در معرض نور خورشید و فعالیت بدنی منظم برای حفظ سلامت استخوان ، برای حفظ سلامت استخوان توصیه می شود.
۴۷۲۳۶
منبع:خبرآنلاین