سلامت خانواده

“پاستیل” برای جلوگیری از “پوکی استخوان” ؛ درست یا اشتباه؟

“این اعتقاد فاقد شواهد علمی است و پاستیل ها هیچ تاثیری در جلوگیری از پوکی استخوان ندارند.”

مهر در یک خبرنامه نوشت: پاستیل ها عمدتاً از ژلاتین ، شکر ، رنگهای مصنوعی و طعم دهنده ها تشکیل شده اند و فاقد مقادیر مؤثر کلسیم و ویتامین D هستند که برای سلامت استخوان ها ضروری هستند. بنابراین ، استفاده از آنها هیچ نقشی در جلوگیری از پوکی استخوان ندارد.

همچنین ، به دلیل کالری زیاد و مقدار زیاد قند ، بیش از حد مصرف پاستیل می تواند منجر به اضافه وزن شود. چاقی به عنوان یکی از عوامل خطر ابتلا به بیماری های استخوانی مانند پوکی استخوان و آرتروز شناخته می شود و ممکن است عوارض این بیماری ها مانند درد و التهاب را تشدید کند.

به طور کلی ، توصیه می شود که کلسیم و ویتامین D- غنی مانند لبنیات کم ، ماهی استخوانی ، سبزیجات برگ سبز و همچنین قرار گرفتن در معرض نور خورشید و فعالیت بدنی منظم برای حفظ سلامت استخوان ، برای حفظ سلامت استخوان توصیه می شود.

۲۲۳۲۱۷

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا