سلامت خانواده

ویژگی های روغن های خوراکی و سرخ کردنی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالعظیم برفوی با اشاره به اهمیت انتخاب روغن های خوراکی مناسب تصریح کرد: نقطه دود دمایی است که روغن در آن شروع به دود شدن و تجزیه می کند. روغن‌هایی با نقطه دود بالا می‌توانند بدون سوختن یا ایجاد تغییرات شیمیایی مضر در دمای سرخ کردن بالا مقاومت کنند. این ویژگی باعث می شود روغن در دمای بالا پایدارتر شود و مواد سمی و سرطان زا تولید نکند. بنابراین، روغنی با نقطه دود بالاتر برای سرخ کردن بهتر و سالم‌تر است.

وی افزود: روغن های خوراکی و سرخ کردنی باید دارای ویژگی هایی مانند مقاومت در برابر اکسیداسیون و عدم تولید مواد سمی در دمای بالا باشند. همچنین این روغن ها برای جلوگیری از مشکلات قلبی و افزایش کلسترول مضر در بدن باید کمترین میزان اسید چرب ترانس را داشته باشند.

برف وی همچنین به اهمیت وجود ویتامین هایی مانند ویتامین E و A در روغن ها اشاره کرد و گفت: روغن های حاوی این ویتامین ها به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی عمل می کنند و به حفظ سلامت بدن کمک می کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا