سلامت خانواده

ویتامین P چیست و مزایای آن چیست؟

به گفته خبرگزاری آنلاین ، ویتامین P برخلاف نام آن نوعی ویتامین نیست در عوض ، این اصطلاحی است که سالها پیش برای گروهی از ترکیبات گیاهی به نام Flavonoids استفاده می شود. این ترکیبات گیاهی فواید زیادی برای سلامت بدن دارند ، از جمله کاهش خطر ابتلا به آن بیماری قلبی وت دیابتخواص آنتی اکسیدانی قوی و سلامت مغز او اشاره کرد.

فلاونوئیدها چیست؟

فلاونوئیدها نوعی ترکیب گیاهی مفید هستند که برای اولین بار در سال 1930 از نارنجی استخراج شد. در آن زمان ، محققان تصور می کردند که ویتامین جدیدی را کشف کرده اند ، به نام این ترکیب نامگذاری شده اند ، اما پس از فهمیدن اشتباه خود ، نام آن را به فلاونوئیدها تغییر دادند.

فلاونوئیدها معمولاً در میوه ، سبزیجات ، چای و کاکائو و رنگ جذاب میوه هایی مانند انواع توت ها یافت می شوند گیلاس و گوجه فرنگی از این ترکیبات ناشی می شود.

اعضای فلاونوئیدها از گیاهان در برابر اشعه ماوراء بنفش ، بیماری های عفونی و استرس محیطی محافظت می کنند و به جذب حشرات برای گرده افشانی کمک می کنند.

انواع فلاونوئیدها و منابع غذایی آن

فلاونوئیدها ، همچنین به عنوان فلاونوئیدهای زیستی شناخته می شوند ، خانواده ای از ترکیبات گیاهی پلی فنولی هستند که تاکنون بیش از 6000 نوع را شناخته و دارای 6 شرکت تابعه مختلف هستند. این زیر کلاس ها عبارتند از:

1. Flavonols

گروه فلاونول ها فراوان ترین منبع فلاونوئیدها در رژیم غذایی از جمله مقایسه ، کوئرستین ، معجزه و فیتین است.

این ترکیبات در روغن زیتون ، انواع توت ها ، پیاز ، کلم ، انگور ، گوجه فرنگی و چای یافت می شود.

2. نقص

این گروه فلاونوئید نیز به طور گسترده در منابع مختلف غذایی یافت می شود ، بهترین منابع فلاوون شامل جعفری ، آویشن ، نعنا ، کرفس و بابونه است.

3. Flavanols and Flavan – 3 – L

این کلاس فلاونوئید شامل صید هایی مانند اپیکین و اپیکولوکاچین است که در چای سیاه ، چای سبز و چای Olang فراوان است. منابع دیگر فلاوانولی شامل کاکائو ، سیب و انگور است.

4. flabonones

این کلاس فلاونوئید در میوه های مرکبات یافت می شود و مسئول طعم تلخ نارنجی ، لیمو و سایر مرکبات است. برخی از ترکیبات موجود در این گروه شامل هگزپریدین ، ​​نارینجین و Originicol هستند.

5. ایزوفلاوون

Jennistin و Daidzine مشهورترین ایزوفلاون در لوبیای سویا و محصولات سویا یافت می شود.

6. آنتوسیانیدین ها

بیشتر میوه ها و سبزیجات قرمز ، آبی یا بنفش رنگ خود را از این گروه فلاونوئید استخراج می کنند. ترکیبات زیر کلاس آنتوسیانیدین مانند سیانیدین ، ​​دلفینیدین و پونیکیدین در زغال اخته ، توت فرنگی ، زغال اخته ، توت سیاه و انگور یافت می شود.

فواید فلاونوئیدها

به نظر می رسد که فلاونوئیدها فواید سلامتی زیادی دارند ، از جمله خواص قوی آنتی اکسیدانی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، دیابت و سایر بیماری ها.

تعیین خواص فلاونوئیدها کار آسانی نیست!

از آنجا که تحقیقات گسترده ای در مورد فلاونوئیدها در مورد عملکرد آنها انجام نشده است ، اطلاعات کامل در دسترس نیست ، اما این ترکیبات احتمالاً در بدن زیاد نیستند و رابطه بیولوژیکی کمی ندارند (درصدی که به طور فعال وارد جریان خون سیستمیک می شود).

تشخیص چگونگی تأثیر فلاونوئیدهای مختلف بر سلامت انسان دشوار است زیرا از یک طرف ، متابولیسم بدن بر فراهمی زیستی فلاونوئیدها تأثیر می گذارد و این ترکیبات ممکن است به سرعت دفع شوند.

از طرف دیگر ، فلاونوئیدها پس از ورود به بدن به ترکیباتی به نام متابولیت ها تجزیه می شوند ، برخی متابولیت ها دارای خواص یکسان مانند فلاونوئیدهای اولیه هستند ، اما برخی دیگر اینگونه نیستند.

همچنین گفته می شود که استفاده همزمان از ترکیبات فلاونوئید با مواد مغذی مانند کربوهیدرات ها ، پروتئین ها یا چربی ها می تواند بر امور بیولوژیکی و جذب در بدن تأثیر بگذارد ، که تحت تأثیر ترکیبی از باکتری های روده قرار دارند.

برخی از مزایای احتمالی فلاونوئیدها عبارتند از:

1. سلامت مغز

به نظر می رسد که فلاوانول ها در کاکائو از سلولهای مغزی محافظت می کنند و به سلامت مغز کمک می کنند. این احتمالاً با تعامل با مسیرهای سیگنالینگ سلولی درگیر در بقای سلول و حافظه است.

2 دیابت

خوردن رژیم غذایی حاوی مقادیر زیادی از فلاونوئیدهای خاص ، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد ، که گفته می شود دیابت را برای مصرف روزانه هر 300 گرم فلاونوئیدها کاهش می دهد.

3 بیماری قلبی

به نظر می رسد مصرف برخی از زیر گروه های فلاونوئید ، از جمله فلاونول ها ، آنتوسیانیدین ها ، پروتوسیانیدین ها ، فلاون ها ، فلاون و فلاون – 3 – L -can تأثیر خوبی در کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی دارند.

دوز مصرف و مکمل ها

از آنجا که ترکیبات فلاونوئید برای رشد انسان ضروری نیستند و رژیم های غذایی سالم حاوی غذاهای کامل به طور طبیعی سطح خوبی از این ترکیبات دارند ، مصرف مکمل های فلاونوئید یک ضرورت نیست.

با این حال ، این مکمل ها به بازار عرضه می شوند و برخی از افراد مشتاق مصرف آن هستند. برخی از متداول ترین مکمل های فلاونوئید شامل کوئرستین ، مجتمع های فلاونوئید و روال است.

در حال حاضر ، دوز استاندارد برای مکمل های فلالانوئید تعریف نشده است ، و هر یک از این مکمل ها ممکن است دستورالعمل های خاصی برای مصرف داشته باشد. علاوه بر این ، عوارض جانبی و خطرات احتمالی بسیاری از این مکمل ها ناشناخته است.

کارشناسان بر این باورند که فلاونوئیدهایی که از طریق مواد غذایی وارد بدن می شوند باعث مسمومیت نمی شوند ، اما مصرف دوزهای زیادی از مکمل ها می تواند خطرات ایجاد کند ، از جمله تأثیر منفی بر عملکرد تیروئید ، تداخل دارو یا تأثیر منفی بر سایر مواد مغذی بدن.

علاوه بر این ، این مکمل ها تحت نظارت سازمان غذا و دارو نیستند و نمی توان آن را تضمین کرد. همچنین به نظر می رسد در محتوای برخی از مواد مغذی نسبت به مکمل ها بسیار مفیدتر است.

با این حال ، اگر قصد دارید مکمل های فلاونوئید (به ویژه زنان باردار و مادران شیرده) مصرف کنید ، قبل از مصرف آن حتما با پزشک خود مشورت کنید.

2727

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا