سلامت خانواده

وضعیت سلامت 158 بیمارستان تهران بررسی شد – خبرگزاری مهر ایران و جهان

علیرضا رئیسی با اشاره به اهمیت رعایت بهداشت غذا و آشپزخانه در بیمارستان ها در تامین سلامت بیماران، کارکنان و مراجعه کنندگان، از انجام بازرسی های بهداشتی محیطی از 158 بیمارستان استان تهران در مدت 14 روز از تاریخ 13 تا 27 آبان ماه 1404 خبر داد و گفت: بر اساس آیین نامه اجرایی قانون اصلاح قانون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ماده 13 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ماده 13 قانون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مدت 14 روز از 158 بیمارستان استان تهران بازدیدهای بهداشتی در بیمارستان ها اشاره کرد. موظف به حفظ بهداشت عمومی از جمله کلیه مراکز و اماکن موضوع این آیین نامه از جمله قرار دادن بیمارستان ها، مراکز بهداشتی و درمانی و موسسات درمانی از نظر رعایت بهداشت فردی، ساختمانی، ابزار و تجهیزات تحت نظارت مستمر می باشد.

وی افزود: به منظور تشدید نظارت بر وضعیت سلامت محیط آشپزخانه و سفره خانه بیمارستان های استان تهران، بازرسی های بهداشتی توسط گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی انجام شد و گزارش های جامع و دقیقی به روسای این دانشگاه ها ارسال شد.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: در این طرح 75 بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، 69 بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران و 14 بیمارستان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران مورد ارزیابی قرار گرفتند.

رئیسی ادامه داد: در این بازدیدها علاوه بر ارزیابی وضعیت سیستم تهویه، آبرسانی، سیستم دفع فاضلاب، مدیریت پسماندهای آشپزخانه و بهداشت فردی، 2 هزار و 154 پرسنل شاغل در این اماکن مورد ارزیابی قرار گرفتند. کارشناسان بهداشت محیط با استفاده از تجهیزات قابل حمل 214 مورد بار میکروبی، 256 مورد کلر آزاد باقیمانده در آب مصرفی، 458 مورد اندازه گیری دمای اتاق سرد و یخچال، 79 مورد اندازه گیری روغن مصرف شده و 13 مورد اندازه گیری شوری اندازه گیری کردند.

وی با بیان اینکه با توجه به حساسیت ویژه ارائه خدمات تغذیه در مراکز درمانی، رعایت دقیق و مستمر استانداردهای بهداشت محیط در این بخش‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: با توجه به اینکه بیماران بستری در مراکز درمانی اغلب سیستم ایمنی ضعیفی دارند و هرگونه آلودگی غذایی یا محیطی می‌تواند منجر به مسمومیت غذایی، ابتلا به عفونت‌های بیمارستانی و تشدید نظارت جدی بالینی با رعایت استانداردهای بهداشتی شود.

به گفته معاون بهداشتی وزارت بهداشت، عدم رعایت اصول بهداشتی در فرآیندهای تهیه، پخت، نگهداری و توزیع مواد غذایی می تواند منجر به رشد و گسترش عفونت و عوامل بیماری زا مانند سالمونلا، اشریشیا کلی و … شود. استافیلوکوک و سلامت بیماران، همراهان و کارکنان را به خطر بیندازد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا