بهداشت و درمان

وزیر بهداشت: مالیات خیرین برای نخستین بار نشان دار شد

محمدرضا ظفرکندی در نشست صمیمی خیرین ساخت و تجهیز پروژه بزرگ درمانگاه مهدی (عج) تهران، ضمن قدردانی از خیرین ساخت بیمارستان 1000 تختخوابی درمانگاه مهدی (عج)، گفت: ساخت این بیمارستان توسط خیرین. در کشور بی نظیر است.

وزیر بهداشت بر تجهیز این بیمارستان به امکانات و تجهیزات پزشکی با کیفیت و ارائه خدمات بهینه به بیماران تاکید کرد و گفت: با تلاش خیرین تمام تلاش خود را در این زمینه به کار خواهیم گرفت.

وی در ادامه به بحث مالیات اشاره کرد و اظهار داشت: برای اولین بار از امسال مالیات صدقه مشخص شده است یعنی خیران می توانند محل هزینه مالیات خود را انتخاب کنند.

ظفرقندی گفت: برای اولین بار 350 هزار نفر با شرکت در طرح علامت گذاری مالیاتی محل مصرف مالیاتی را انتخاب کردند. همچنین پوشش حدود 2 هزار پروژه در کشور به همین ترتیب تامین شد. احداث 324 مدرسه، 364 پروژه آبرسانی و بیش از 300 پروژه درمانی از دیگر پروژه هایی است که در طرح تعیین مالیات خیرین در کشور انجام شده است.

وی آمادگی وزارت بهداشت را برای هرگونه حمایت و همکاری با خیرین در حوزه سلامت اعلام کرد.

ساخت بیمارستان کلینیک مهدی در مرداد 1392 با امضای تفاهم نامه احداث و راه اندازی درمانگاه مهدی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بین خانواده خیر گرامی و دانشگاه علوم پزشکی تهران وارد فاز عملیاتی شد. از آن تاریخ کار طراحی بیمارستان 1000 تختخوابی با همکاری گروه اقتصادی گلستان و با برآورد هزینه 110 میلیارد تومانی در زمان عقد قرارداد آغاز شد و بعداً این تفاهم نامه با قراردادی جایگزین شد. چارچوب اسلامی وقف و امور خیریه.

در این قرارداد مقرر شد خانواده نیکوکار بیمارستان درمانگاه مهدی (عج) را ظرف مدت 4 سال تکمیل و سپس در قالب قرارداد تکمیلی نسبت به وقف ویژه درمانگاه مهدی (عج) به نام دانشگاه علوم پزشکی تهران و … اقدام کنند. اعتماد این بیمارستان توسط واقف. موسسه خیریه یاوران مهدی (عج) در تیرماه 1392 به صورت قانونی به عنوان یک موسسه غیردولتی، غیر سیاسی و غیرانتفاعی به ثبت رسید که قرار بود پس از وقف ویژه، وظایف درمانگاه مهدی را بر عهده بگیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا