سلامت خانواده

وزن کم با این میوه زمستانی

در طب سنتی ایران ، ماهیت میوه نارنگی سرد و برای آن مانند “قلب قلب ، پله ، زعفران و روان کننده معده و کبد” در نظر گرفته می شود. این میوه منیزیم زیادی دارد و از این طریق در فعالیت عضلات ، دستگاه گوارش و عصبی مؤثر است. می توانید از نارنگی به عنوان میان وعده استفاده کنید ، یا از آن در آب میوه و اسموتی استفاده کنید. حتی می توان از نارنگی برای تهیه مربا یا تزئین سالاد استفاده کرد.

براساس گزارش فارارو ، این سه مزیت شگفت انگیز نارنگی برای سلامتی است.

1. تقویت سیستم ایمنی بدن

ویتامین C در نارنگی قادر به محافظت از سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس ها و باکتری ها با تأثیرگذاری بر سلولهای T (که نوعی گلبول سفید در جریان خون است) است. تحقیقات نشان می دهد که این ویتامین در رشد و عملکرد سلولهای T مؤثر است و مسیرهایی را که منجر به مرگ و تخریب می شود ، مسدود می کند. در نتیجه ، مصرف نارنگی به شما کمک می کند تا سطح سالم این سلول ها را برای مقابله با عفونت ها حفظ کنید.

مطالعات با کاهش شدت و مدت زمان سرماخوردگی 1-5 گرم ویتامین C در روز را مرتبط کرده است.

2. حفظ و ترویج سلامت پوست

اضافه کردن نارنگی به رژیم غذایی به دلیل ویتامین C در آن ، روند کلاژن را تسریع می کند ، که باعث می شود پوست تازه و طراوت شود. با افزایش سن ، سطح کلاژن بدن کاهش می یابد. با این حال ، ویتامین C باعث سنتز کلاژن می شود که باعث بهبود زخم می شود و علائم پیری مانند چین و چروک را کاهش می دهد. علاوه بر این ، خواص آنتی اکسیدانی ویتامین C باعث آسیب پوستی ناشی از تجمع رادیکال های آزاد با سرعت کندتر می شود که تأثیر بسیار خوبی در کاهش علائم پیری دارد.

1. کاهش وزن سالم

نارنگی با افزایش مصرف فیبر روزانه به کاهش وزن کمک می کند. فیبر در مرکبات با کند کردن مواد غذایی از طریق دستگاه گوارش ، احساس سیری را افزایش می دهد که به نوبه خود به تنظیم اشتها کمک می کند و وزن شما را کاهش می دهد. علاوه بر این ، تحقیقات نشان می دهد افرادی که از فیبر بیشتری استفاده می کنند نسبت به افرادی که فیبر کمتری مصرف می کنند می توانند وزن بدن خود را حفظ کرده یا از افزایش وزن جلوگیری کنند.

۴۷۲۳۶

منبع:خبرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا